“Virkelig godt!!!”
Anmeldelse av Kvikk Bar

Kvikk Bar
Vurdert som nr. 230 av 407 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Kvikk tilbyr sunn og næringsrik fast food på farten! Vi har et stort utvalg av wraps, smoothies, salater, kaffe og sushi. All mat er fersk og hjemmelaget med rene ingredienser.
Anmeldt 22. september 2020

Bedre mat på farten skal du lete lenge etter! Sunt er det også! Meget hyggelig betjening anbefalt kyllingwrap med mango! Nydelig! Koriander, ferske grønnsaker og chips av rotgrønnsaker, nam!!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Anne S

Anmeldt 4. februar 2020

Jeg besøkte dette stedet for første gang i dag. Spurte om jeg kunne få deres avokado milkshake (av alle ting..) som smoothie istedenfor milkshake. Veldig pratsom person bak disken begynte å fortelle at det var mulig. Jeg sa hva jeg ville ha i, men etter en stund så sa hun at de var tomme for avokado. Da foreslo hun en annen milkshake og jeg måtte igjen påpeke at jeg ikke ville ha milkshake, men smoothie. Jeg spurte om hun hadde noen å anbefale, og hun foreslo en skogsbærsmoithie. Jeg kjøpte den og ble servert en juice. Den var god men jeg ville ha en smoothie, ikke en juice. Jeg skulle også få tipping men det fikk jeg ikke. Mulig de andre smoothiene er ordentlig/tykkere men dette sto virkelig ikke til forventningene.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 46martea
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Stoppet her med venner for en rask matbit! Interessant meny med spennede utvalg, dog noe overpriset!

Vi alle bestille grillet wrap. 3 med laks og en kylling! Personalet virket misfornøyd med jobben og kunne ikke gi ett lite smil engang, i hvertfall ikke hun som ekspiderte oss. Tok lang tid, ca 15-20 min og få maten, noe som andre konkurrenter for ikke å nevne navn klarer på 5 min.

Gode råvarer og god smak, men du verden for en liten porsjon! Skulle tro man bestilte fra en en Michelin restaurant!

Fikk attpåtil en av wrap med feil innhold, godt ikke en av oss er allergisk eller noe, orket ikke å gå tilbake og klage.

Her kan du trygt kjøpe en kaffe, men det er det!

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 536mariush
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Hærlig å finne et sunt utvalg på senteret! Hyggelige, blide, hjelpsomme mennesker som jobbet her. Kjempegod sushi, nydelig smoothie, og greie priser. Ekstra pluss at de selger Barebells og proteinpudding som alternativ til en sunnere "dessert".

Dato for besøk: august 2017
Takk, lindawG3660LI
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Knall god smoothie og god sushi! Eg kom like før stenging og dei var begynt med vasking og rydding! Veldig hyggelig blond ung mann bak kassen som var hyggelig og behjelpelig uten noke tanke på stenging!

Dato for besøk: august 2017
Takk, 886elmad

Reisende som så på Kvikk Bar, så også på

Har du vært i Kvikk Bar? Del dine erfaringer!