“Positivt tilskudd i Trondheim”
Anmeldelse av Kraft Bodega

Kraft Bodega
Vurdert som nr. 16 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 17. september 2018

Var på Kraft sammen 4 andre. Fint, lyst og åpent lokale, som ligger nede ved Fosenkaia med utsyn over fjorden. Veldig enkelt å komme seg dit ved å gå over den nye passasjen fra Trondheim S til Fosenkaia. Man kunne velge enten ulike sammensatte menyer, eller enkeltretter. Resten av selskapet gikk for en meny, men jeg valgte en grillet oksetartar til forrett og Iberico svin taco - kina stil. Begge rettene var meget gode, og bestod av mange spennende smaker. Oksetartaren hadde både den sterke chilismaken, og den svalende mango som spesielt fremtredende smaker. Perfekt balansert !
Alle på bordet skulle ha Iberico svin som hovedrett, og den ble servert samlet for alle på et stort fat med mye spennende tilbehør. Det er noe sjarmerende ved å velge selv hvordan man legger opp tacoen, og hvilke smaker man ønsker. Kjempe godt - må bare oppleves.

Siden det var et større selskap samtidig var det noe ventetid. Derfor fikk også jeg en dessert (på huset) siden det tok tid før resten av følget måtte vente. Det ble servert en steinsopp is og vaffel. Veldig søtt, og veldig spennende. Ble litt for mye av det søte, men det gikk ned på høykant.

Tenker absolutt å dra tilbake !

Takk, Marte F

Anmeldt 16. september 2018

Vi gikk for en helaften med "super-kraft" og tilhørende vinpakke. Menyen består av 9 serveringer og matchende vin til hver rett. Rettene er svært kreativt ordnet og alle var gjennomgående gode på smak. Av rettene kan nevnes fritert fish´n chips, tacostyle-rett med iberico-svin og fiskesuppe med kveite. Vinene var også varierte og gode. Stemningen avslappet og uformell. Det eneste som kunne vært bedre var presentasjonen av vinene, men det blir så liten detalj at det ikke påvirker helhetsopplevelsen. Anbefales på det sterkeste.

2  Takk, Henrik Richter H
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Min venninne var så snill å ta meg med hit på overraskelses middag i forbindelse med min bursdag. Og hvilken nydelig kveld vi hadde!:) Vi hadde 9 retter med vinpakke og alt smakte helt fortreffelig. Kvelden startet med deilig champagne, og flinke og oppmerksomme servitører sørget for at vi aldri satt med tomme glass etter det. Maten kom i passelig tempo, vinene som var valgt passet perfekt til, og hele kvelden fra start til slutt var bare helt fantastisk! Tusen takk til Kraft Bodega for en super kveld :)

1  Takk, sivert86
Anmeldt 25. august 2018

Gikk for 4-retters med vinpakke. Fantastisk gode smake både på mat og vin. Personale akkurat passe tilstedet. Hyggelig atmosfære med flott solnedgang, bare litt ødelagt av terminalbygget til hurtigbåten. Kommer helt klart til å dra tilbake hit.

Dato for besøk: august 2018
Takk, solfrid h
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Fra start til mål var dette et utmerket måltid på et av de ferskere tilskuddene i Trondheims restaurantverden. Original "Fjordland"-vri på en av forrettene må framheves. For undertegnede ble det også en overraskelse at en av sausene til crab-sticksen inneholdt California Reaper. Sterk opplevelse. Framheves må også de gode kombinasjonene mellom mat og vin. Vi kommer gjerne tilbake til Kraft Bodega.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Soroy

Reisende som så på Kraft Bodega, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Kraft Bodega? Del dine erfaringer!