Flott restaurantopplevelse, utsøkt servise, med potensiale.
Maten var svært bra ,med nøye balanserte smaker som virkelig appellerte til våre ganer. Rettene med grønnsaker og fisk var spesielt fremragende, med kreative kombinasjoner og perfekt krydring(til tider litt salt). (Favorittene var kål med smørsaus, villreker i spicy xo saus, bolinos med chilie, grønnsaker i «smørsuppe» og krepsekraft med kimchi).
Kjøttretten derimot, nådde ikke helt opp til samme standard. Vi kunne gjerne sett at menyen fortsatte i samme imponerende spor med en ekstra fiskerett i stedet for å avslutte på en noe ordinær tone med kjøtt. Det føltes som en merkelig avslutning(!) på det som ellers var en grønn og maritim smaksreise.
Vi valgte full meny med vinpakke, og opplevelsen på vinparingen var blandet. Vinene traff blink på halvparten av rettene, mens de øvrige kombinasjonene ikke helt klarte å løfte smakene til det nivået vi hadde forventet.
Restauranten benytter Riedel glass, men på de lettere vinene (hvite, riesling, osv) opplevde vi at glassene var vel små, og for liten cupe til å få frem potensialet i vinene.
Atmosfæren i restauranten var innbydende med store vinduer som ga flott utsikt mot fjorden. Til tross for at vi hadde bestilt bord i god tid, ble vi plassert i en mindre attraktiv krok, omringet av stablede stoler og gardiner, like ved vinrommet. Selv om det ga en intim følelse, kunne vi ikke unngå å føle at vi satt på et bakrom eller lager, noe som ikke helt stemte overens med forventningene til et ellers lekkert lokale. Dette til tross for at det var få gjester tilstede, og at deler av lokalet sto tomt.
Alt i alt var maten og servicen av høy kvalitet, og vi ser frem til å komme tilbake. En av Trondheims beste restauranter!