“Bistromat på høyt nivå”

Fagn Bistro
Vurdert som nr. 122 av 299 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 96
Anmeldt 24. januar 2019

Vil du sjekke ut hvor stort potensiale Fagn har, så forsøk bar og bistroen først; de leverer bistromat i høy klasse, tilbyr mye godt drikke; både vin og øl. Vi spiste tre forskjellige hovedretter, og alle rettene ga oss gode inntrykk; godt tilberedt, rene smaker og vakker presentasjon.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Arnebern
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding.:-)
Godt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss.

Takk for besøket, og velkommen tilbake ved en senere anledning. :-)

Vennlig hilsen

Anmeldt 16. januar 2019

Vi var en venninnegjeng som valgte treretters meny med vinpakke, og det viste seg å være et meget godt valg! Både forrett, hovedrett og dessert smakte nydelig og den tilhørende vinen passet utmerket til maten. Rettene ble servert av flere kokker som informerte oss om hver rett, og ønsket oss et godt måltid. Hyggelige og oppmerksomme ansatte, lunt interiør og avslappet atmosfære. Prisen var ikke avskrekkende, litt under tusenlappen.
Restauranten kunne med fordel vært mer synlig, tatt i betraktning av at den ligger i et trangt og mørkt smug. I tillegg vil nok den svartmalte og noe bratte trappa opp til 2. etasje sikkert være en utfordring for personer som ikke har så godt syn.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Randi S
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Hei

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :-) Veldig godt å høre.

Takker for besøket og håper å se deg igjen.

God helg!

Vennlig hilsen

Anmeldt 23. november 2018 via mobile enheter

Julemeny 3 retter. Veldig bra service av ung besetning. Flott presentasjon av alle rettene! Maten var imidlertid midt på 3 når gjelder smak. De gjør et tydelig forsøk på å lage gourmet mat i litt enklere form enn i underetasjen og i dette tilfellet med en moderne vri på klassisk julemat, imidlertid synes jeg de bare delvis lykkes med å oppnå det nivået på maten som jeg tror de ønsker. Forretten med torsk var god men synes torsken hadde en litt annerledes muligens Lutet?Evt bearbeidet eller tilført litt syrlig smak på annen måte? Som ikke falt helt i smak hos meg. Hovedrett med ribbe hvor kjøttet var ok, desverre ikke sprø svor noe de heller ikke forsøkte på, men ble servert annen type svor ved siden av som ikke var i nærheten av så smakfullt og godt som tradisjonell ribbesvor. Sausen var anonym, potetmos med syrlig vri med sennep/ lime som jeg synes ikke var så velsmakende, i tillegg rødkål som var veldig syrlig/sur (mye mer enn vanlig surkål) og ikke veldig velsmakende isolert sett. Sammen ble det ubalansert med for syrlig smaker og synes også få enkeltkomponenter var på et veldig høyt nivå. God rødvin i vinpakke til hovedrett. God dessert men ikke eksepsjonell. Jeg ser helt klart et potensiale her, men ujevnt og generelt litt for lavt nivå til en så begrenset meny hvor alle komponenter bør være velvalgte og utprøvde

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, jono783
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei,

Det var veldig trist å høre at opplevelsen ble slik for deg. Takk for fin tilbakemelding på service.
Den sprøe svoren er svora fra ribba som vi skjærer av, rensker, koker, tørker og friterer. Dette er en "opersasjon" som tar flere timer å lage. Når vi lager det slik blir svoren puffet og luftig, og minner sikkert litt om bacongull du får kjøpt i butikken.
Surkålen vi lager gjøres på den gammeldagse måten. Vi fermenterer kålen, ved hjelp av de naturlige bakteriene som finnes i kålen. Dette gjør surkålen vår mer syrlig og spissere på smak en den du får kjøpt i butikken.

Velkommen tilbake ved en annen anledning.

Med vennlig hilsen
Jeanette J og Kim Remi M

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Noen ganger er man heldig og får plass når man stikker ut på impuls.
Vi valgte 3-retters med vinpakke, og angret ikke på det! Utsøkt meny, rikelige porsjoner, og perfekte viner (utvalg og temperatur) i en meget hyggelig og avslappet atmosfære!
Anbefales varmt!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, fru_Kultur
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2018

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. :) Veldig fint å høre. :))))

Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen

Anmeldt 1. september 2018 via mobile enheter

Tok treretters meny med isgalt, entrecôte og dessert. Imponert over kalveentrecote og dessert som var svært gode. Isgalt hadde utrolig god skalldyrsaus, men sausen var for salt og det var bein i fisken. Ølmenyen var god men dyr - 3 x 1 dl øl til 325 kr er stiv pris når den inkluderer vanlig Utpå fra Austmann selv om surølen fra Brooklyn var nydelig til desserten. Et godt måltid, men det finnes mange andre restauranter i Trondheim for tiden som leverer enda bedre.

Dato for besøk: september 2018
Takk, TT71
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2018

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding.
Vi må beklage for at maten og øl menyen ikke ble som det skulle denne dagen, jeg skal ta dette med videre til kjøkkenet og serveringen.
Håper og se dere tilbake.

Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning for en positiv opplevelse.

Reisende som så på Fagn Bistro, så også på

Har du vært i Fagn Bistro? Del dine erfaringer!