“Meget fornøyd”

Fagn Bistro
Vurdert som nr. 122 av 299 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 10 - USD 96
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

En flott totalopplevelse 5 retter med vinpakke. Meget gode smaker som ble toppet med en godt tilpasset vin. Selv om det ble glemt å opplyse om gluten og laktose ved bestilling løste de dette på strak arm. Meget god service, med god informasjon om de forskjellige retter og viner

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Geir Prytz H
fagnf2018, Marketing på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei!

Tusen takk for flott tilbakemelding. :-)
Vi takker for besøket og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake hos oss. :)

Anmeldt 26. november 2019 via mobile enheter

Valgte treretter med vinpakke. Bedre kan det ikke bli! Herlige smaker fra ende til annen. Lettrøkt torsk, andebryst og multeis.

Dato for besøk: november 2019
Takk, oientoru
BoardingPass769608, Marketing på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2020

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding. :-)
Tusen takk for besøket. :)

Velkommen tilbake.

Fagn Restaurant

Anmeldt 2. november 2019

Bordet var booket, allergier innmeldt på forhånd og gledet meg til en bedre middag med familiens student.

Da jeg samtidig er gravid etterspurte jeg alkoholfri vin, men fikk beskjed om at god alkoholfri vin ikke fantes. Kanskje det heller var kunnskapen det skortet på?

Vi valgte en treretters og jeg minnet på allergi mot melk og fløte. Det var ikke noe problem!

Første retten kom på bordet. Lettrøkt sei med fermentert purreløk. Retten kunne like gjerne vært kalt saltbakt sei med salt purresuppe. Etter en munnfull spurte jeg forøvrig kelneren om det var melk i sausen- det var det ikke. Noe var galt. Magen reagerte umiddelbart, men jeg tok kanskje feil? Kanskje var det noe annet?

Sausen var like fullt for salt til å spise opp. Sulten gnagde så fisken ble fortært. Da måltidet var ferdig kom kokken ut og bekreftet det turen på toalettet allerede hadde vist. Det var melk i sausen likevel.

Hovedretten: lam, selleri, rosenkål og sopp. Gode råvarer. Rosenkålen ble forøvrig presentert som grønnkål, men ok. Igjen. Salt, salt, salt. Her bør nok kokken på en avsaltningskur. Jeg klarte ikke spise opp og ga beskjed. Det innebar at selskapet måtte vente ytterligere på at en ny rett bli laget.
Denne ble servert med melkebasert potetmos. Tilbake på kjøkkenet, ny venterunde.

Kokken beklaget, og selskapet begynte å få litt vondt av forsøkene. Den nye retten var fremdeles veldig salt- men hva skal man si? Sende tilbake for tredje gang? Ny tur på toalettet da virkningene fra forretten en gang før alle begynte å slå inn.

Endelig dessert. En nydelig dandert rett. En med melkeis og en med solbærsorbet. Svelen derimot kunne hatt godt av et minutt eller to lenger i panna. Litt rå, men alt som døyvet saltlaken som hadde satt seg i ganen nå var velkommen.

Terningkast? Nei takk. Tre ganger hurra! Hurra for tre døgn med oppblåst mage og diaré. Hurra for uengasjert service. Hurra for salt...

Mvh FoodiesofNorway

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, FoodiesofNorway
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2019

Takk for tilbakemelding.
Jeg må beklage på det sterkeste for din opplevelse hos oss i Bistro.
Det er ikke sånn vi ønsker å fremstå.
Allergier skal vi tatt på alvor. Dette skal vi ta i etterretning og jeg har snakket med teamet.

Vi håper du ønsker å ta deg turen til å besøke oss igjen, og at dette ikke skal gjenta seg.

Anmeldt 7. april 2019

Fantastisk mat fra A til Å. Kim Remi Moen leverer fra øverste hylee sammen med et fantastisk hyggelig personale! ;-)

Dato for besøk: april 2019
Takk, PerM201
Fagn F, Administrator på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2019

Hei,

Tusen takk for tilbakemelding. :)

Takk for besøket og velkommen tilbake.

Anmeldt 24. januar 2019

Vil du sjekke ut hvor stort potensiale Fagn har, så forsøk bar og bistroen først; de leverer bistromat i høy klasse, tilbyr mye godt drikke; både vin og øl. Vi spiste tre forskjellige hovedretter, og alle rettene ga oss gode inntrykk; godt tilberedt, rene smaker og vakker presentasjon.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Arnebern
Fagn F, Administrasjon på Fagn Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding.:-)
Godt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss.

Takk for besøket, og velkommen tilbake ved en senere anledning. :-)

Vennlig hilsen

Reisende som så på Fagn Bistro, så også på

Har du vært i Fagn Bistro? Del dine erfaringer!