Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gla og mett”
Anmeldelse av La Border

La Border
Vurdert som nr. 11 av 27 Smått og godt i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Gla for at det finnes ett alternativ til pizza , burger , rekesmørbrød etc osv mm .
Mett fordi den frokost-burritoen i tillegg til å være god, var så stor at jeg måtte tenke på om hvordvidt kroppen min hadde godt av den siste 1/3 . #fæstikjæften

Dato for besøk: november 2018
Takk, johanp563
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 32 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Her blir man først møtt av en svært hyggelig betjening i et koselig lokale. Maten de serverer er smakfull, saftig og godt sammensatt. Er det noe jeg skal sette fingeren på så er det at den sylta rødløken er litt for sur i smaken. Jeg kan anbefale pork pastor for den som ønsker en mer sammensatt smaksopplevelse og chilli con carne for den som ønsker mer tradisjonell smak. Alt i alt en super restaurant jeg har besøkt mange ganger, perfekt for sen lunch!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, rgn1925
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

Bestilte to burritoer via appen Wolt. Vi prøvde burritoene "chili con carne" og pork "pastor". Felles for dem begge var at det var alt for mye ris. Det gjorde at det ble ganske tørt, og det smakte egentlig ikke så mye. På bildene restauranten har lagt ut, ser burritoene veldig gode og fristende ut. Men burritoene vi fikk så nesten bare hvite ut inni pga all risen. Det lille vi fikk av kjøtt smakte godt, det skal restauranten ha ros for. Men sammen med all risen og lefsa ble det dessverre ganske smakløst totalt.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, Ladsar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Dere stedet har en enkel meny med ulike burrito- eller nachos-varianter. Maten har preg av å være autentisk meksikansk, og smaker veldig bra!

Betjeningen er oppmerksom og vennlige.

Stedet passer bra til lunsj eller rask middag.

Dato for besøk: august 2018
Takk, KristianA987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018 via mobile enheter

Stakk innom etter jobb for en kjapp matbit og det smakte jaggu Utrolig godt. Friske råvarer, stor porsjon og god pris både på mat og øl! Anbefales på det sterkeste!! Hyggelig og serviceinnstilt betjening møter deg med et stort smil!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Henrik Richter H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Border, så også på

Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 
Trondheim, Trondheim
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i La Border? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din