“Supert”
Anmeldelse av Lan Na Restaurant

Lan Na Restaurant
Vurdert som nr. 53 av 410 Restauranter i Trondheim
Beskrivelse: Lan Na er en autentisk thairestaurant i Trondheim sentrum. Siden 2018 har vi hatt fokus på å gi våre gjester en budsjettvennlig, autentisk thaimatopplevelse. Vi bruker asiatiske råvarer av høy kvalitet, og maten vår tilberedes av dyktige kokker med flere tiårs erfaring innen thailandsk mat. Velkommen!
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat i en hyggelig restaurant sentralt i byen! Stort utvalg, god plass og rask og koselig service. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, 307ninal
kristianx2018, Daglig leder på Lan Na Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2020

Tusen takk for din anbefaling!
Du er alltid velkommen tilbake.

Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Denne restauranten ligger midt i sentrum, men når du kommer inn, føles det som en rolig oase. Menyen er omfattende, med noe for enhver smak. Jeg valgte nr 415, Ped chu chi lan na , sprøstekte andebrystskiver i saus med urter. Det smakte fortreffelig, og var absolutt verdt de 239 kr. Servicen var upåklagelig, og med eksotisk interiør og servitør i nasjonaldrakt var det lett å drømme seg bort fra vinteren utenfor.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, annegrethek

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding!
Vi er veldig glad for at du ble fornøyd med besøket hos oss. Du er alltid velkommen tilbake.

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Besøkte denne restauranten i 2. etasje i Søndre gate for første gang. En overraskende fin opplevelse. Hyggelig og oppmerksom betjening, trivelig lokale og svært god mat. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Tony I

Tusen takk for din anbefaling!
Du er alltid velkommen tilbake.

Anmeldt 7. november 2018

Måtte ha take away for 5 personer og valget ble Lan Na siden de også kunne tilby levering. Maten kom som avtalt. Maten var god men kunne med fordel vært mer krydret/sterk. Kanskje de skulle spurt oss om hvor sterk vi ville ha maten?

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Knut U

Tusen takk for din tilbakemelding!
Du står helt fritt til å velge hvor sterk mat du ønsker, beklager at servitøren ikke informerte om dette.
Håper dere vil komme tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Stakk innom en tur da jeg ønsket noe mat som ikke var helt McDonalds. Ble møtt av en meget serviceinnstilt dame som kom med menyen. Maten var meget god, masse smak. Tok en forrett før hovedrett. Anbefaler dette stedet om du vil ha noe som ikke er som på en norsk restaurant. Rent og pent.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, JA D

Reisende som så på Lan Na Restaurant, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Lan Na Restaurant? Del dine erfaringer!