Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Cortado”
Anmeldelse av Dromedar kaffebar

Dromedar kaffebar
Vurdert som nr. 4 av 27 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 5 - USD 15
Kjøkken: Kafé
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Uteservering
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Deilig å endelig få en kjempegod cortado. Hovedproblemet er parkeringen her på nedre Bakklandet. Vi hadde jo campingvogn.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 150 anmeldelser

Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Bakst var absolutt ikke noe å skryte av.
Tung butterdeig, ikke luftig i det hele tatt, og kald til og med, selv da forretninga nettopp hadde åpna.

Pluss at de har laktoseredusert melk.

Vi var fire, vi og bare to av våre barn.
Vanligvis er vi syv.
Jeg kjøpte fem bakst og to kaffedrikker.
Spurte om et fat. Det hadde de ikke.
Men ubedt nedlatende råd om at jeg kunne ta flere turer frem og tilbake i den syltrange passasjen som går til skranken, det hadde de.

Etter noen minutter dukker kelner opp med fat og rydder fra bordet.

Burde kanskje lære å flytte litt av byrden ved å være deres kunde fra kundens til sine egne skuldre, og være litt mer imøtekommende?

Hvor mye koster å ha noen fat tilgjengelige for de som ikke er singles?

Barnefamilieuvennlig.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, ItaloP167
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mars 2019

Deilig kaffe og kjempehyggelig betjening/service.Litt upersonlig lokale, men vil absolutt tilbake igjen. Smakte ikke på baksten.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Deilig kjede med gode kaker, matbiter og drikker. Har savnet kjeden siden sist jeg var i Trondheim. Akkurat denne filialen er kanskje den mest støyende og minst sjarmerende, så anbefaler deg også å besøke eksempelvis den på Bakklandet, som gir en helt annen atmosfære. Men innholdet er nesten alltid det samme, så man vet hva man får og det synes jeg er litt deilig noen ganger! Takk for besøket, tross støyen (særlig i det innerste rommet).

Dato for besøk: desember 2018
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Hyggelig café, lyse lokaler.
Veldig god cortado og vi fikk god forklaring om de forskjellige kaffesortene på kannene.
Travel, men blid servitør som hang litt etter med rydding av border.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, MotherofDragonflies
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dromedar kaffebar, så også på

 
 

Har du vært i Dromedar kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din