Åpen i dag: Stengt
Dette er ikke en campingplass, men en plass du spiller minigolf🙂

For den som elsker å spille minigolf er dette midt i blinken🙂 15 ulike baner i lokalet. Noen oppe... les mer

Anmeldt 22. juli 2024
Bente H
Trondheim, Norge
Hyggelig besøk

Anmeldt 17. desember 2020
35matildem
Oslo, Norge

Anmeldt 26. august 2023 via mobile enheter

10/10 for shots med gamle og nye venner<3 Hyggelig betjening som viser utrolig god service! Vi kommer tilbake!!! Super belysning

Dato for opplevelse: august 2023
Takk, Oda A
Anmeldt 21. mai 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig besøk på Trondheim Camping og en super daglig leder som er hyggelig, profesjonell og imøtekommende. Anbefales sterkt!

Dato for opplevelse: mai 2022
1  Takk, njawl
Anmeldt 12. desember 2021 via mobile enheter

Sjokkerende at noen i en bar kan oppføre seg slik. Sur og frekk fra starten, ikke bedre med to drinker med gammel og doven brus. Sa ifra om dette, kverulerer og sa imot. Kom med ny drink som han SMALT i bordet.

Vurderte å gå fra plassen men ei hyggelig jente reddet opplevelsen. Servitøren reiste og vi bestemte oss for å prøve minigolfbanen.

Dato for opplevelse: desember 2021
Takk, Fearless17097929718
Anmeldt 17. desember 2020

Har vært her et par ganger, både med bare kjæresten og en gang med familie. Trondheim Camping passer bra for flere typer grupper.

Dato for opplevelse: november 2020
1  Takk, 35matildem
Anmeldt 19. november 2020 via mobile enheter

Var her på date med min kjæreste. Lun og fin stemning. Det eneste vi merket oss som et minus var musikken som var aaaaaltfor rolig og nærmest søvndyssig.

Dato for opplevelse: november 2020
Takk, danielrakim