Det verste var selvsagt at de hadde rotet med bestilling. To dagers opphold var blitt bare en dags.
Jeg oppdaget det ved en tilfeldighet da jeg meldte om et par mangler, ved kl. 10 morgen etter ankomstkvelden.
Det andre var at det ble ingen beklagelse fra personalet.
Resepsjonisten viste bare overraskelse, men sa ingenting om at tre mangler - hvorav en var kolossal - var beklagelig.
I hennes ord var alt Ā«greitĀ» bare at hun hadde fĆ„tt ordna det.
Resepsjonisten ved ankomst, kvelden fĆør, var i stedet veldig hyggelig.
Rommet og lokalene var jo rene, men det var skitt i mellom glassgelender og stĆ„l langs trappene. Du fĆ„r det liksom rett foran Ćøynene nĆ„r du gĆ„r i trappene. Ćsj. Design flaw, og det forteller at det er ingen som ser opp, har tid til eller bryr seg om. Ikke greit.
Det manglet sĆ„pe ved vasken og dimmeren til nattlampen var Ćødelagt. Nattlysfunksjon var pĆ„ denne mĆ„ten borte. Nattlys var veldig viktig for barnet men vi mĆ„tte gjĆøre uten, for vaktmesteren dukket ikke opp fĆør dagen etterpĆ„, selv om jeg meldte i fra om begge mangler klokka 10 om morgen. SĆ„pe var selvsagt blitt fylt i stedet.
Da jeg spurte om de skulle reparere lampen sa de at e-post var sendt men det ikke ville komme til Ć„ skje i lĆøpet av dagen.
Igjen, ingen beklagelse.
Det er nesten som om alt av feil og mangel mĆ„ bare aksepteres og betraktes som Ā«riktigĀ».
Vaktmesteren traff jeg andre morgen og tok affƦren. Meget hyggelig kar.
Supert - in en by som Trondheim hvor hotellene tydeligvis gjerne kan gjĆøre uten proporsjonerte parkeringsmuligheter - at det er parkeringshus rett pĆ„ andre sida av gata.
Veldig stille, til tross for at den ligger foran legevakta.