Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt OK”
Anmeldelse av Wood Pizza

Wood Pizza
Vurdert som nr. 114 av 287 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Dro hit etter en shoppingrunde med en venninne, vi begge gikk for pizza parma samt dressing. Ventetiden var lang, og når pizzaen endelig kom måtte vi vente ytterlige 10 min ekstra for bestikk og dressing. Har smakt bedre pizza andre steder i byen, helt ok opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (27)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 27 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Stakk innom for lunch og det var bra med folk i restauranten. Fint sted som gav et godt førsteinntrykk. Fikk meny når vi kom inn og etter å ha studert den bestilte vi pizza ved disken. Maten kom veldig raskt. FOR raskt skulle det vise seg da pizzaen ikke var ferdigstekt. Den var halvrå i midten og ble seigere og seigere mens vi spiste. Synd for smaken var bra og den så også bra ut. Derfor tja...

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Sivert Arne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mai 2020 via mobile enheter

Virkelig god mat og god service!
Vi kjøpte wood hamburger i dag, har kjøpt pizza her tidligere og også den er nydelig på smak!
Veldig trivelig atmosfære, anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, elisabethh267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Har aldri før spist en pizza jeg har blitt rørt av! Og av alle ting en «asparges vegetar-pizza». Helt fantastisk! Veldig trivelig kokk/personell.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, illustra2r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2020 via mobile enheter

Den beste pizzaen æ har smakt i Trondheim helt fantastisk god mat, og god service,, blir å dra hit igjen neste gang

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Tour30859227906
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Wood Pizza, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Wood Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din