Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid i tomt lokale ”
Anmeldelse av barmuda

barmuda
Vurdert som nr. 234 av 283 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk, Hurtigmat
Middagsalternativer: Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Var innom for en matbit med kona. Ble sittende i en time å vente på maten selv om det var skrinnt med folk. Utrolig, men sant. Måtte gå inn for å se om det var fullt, men det var det ikke. Smådaff pils (0.6 Heineken).
Maten var god. Skjønner ikke at servitører kan være så lite interessert i kundene. Kort og likegyldige. Det ble ikke mye tips av det.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 659espenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 33 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Beste plassen på solsidenrekka - her har du god atmosfære og stemning fra start til slutt. Har vært trofast til denne plassen i flere år nå og har tatt med flere av vennene mine hit samt familie. Musikken bygger seg opp på kvelden og drinkene er fantastiske. Må ikke glemme de ansatte: de vært der i flere år, de er et velfungerende team som er raske og trivelige!

Anbefaler å prøve drinken Pasjonsfrukt Martini også dra innom på søndager når det er Cavasøndag!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Malin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Sure servitører, satt der flere timer, men spurte ikke en gang om vi ville ha mer å drikke eller noe å spise.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kjersti F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

som er lik de andre barer i området. Hyggelig uteservering og betjening, men drinkene blir her også servert med mye is og lite innhold

Dato for besøk: august 2018
Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017

Ruslet i solen for å finne et sted å spise lunsj. Mannen min falt for blåskjell og jeg tok kreolsk pasta, vi angret ikke et sekund. Svært velsmakende. Anbefales. Uformelt og koselig og sentralt.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lkjaerstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på barmuda, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i barmuda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din