Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig kundeservice”
Anmeldelse av barmuda

barmuda
Vurdert som nr. 236 av 297 Restauranter i Trondheim
Kjøkken: Norsk, Hurtigmat
Middagsalternativer: Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Vi oppførte oss eksemplarisk, fikk null advarsler. De var ikke velkomne, kom med beskyldninger som ikke var sanne. Grei mat med elendig kundeservice

Dato for besøk: september 2021
Takk, idunnstabell
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 36 anmeldelser

Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Vi ble møtt av ei relativt sur dame. Vi hadde fått tilsnakk før 60 sekunder hadde gått.
Bestilte Cæsarsalat. Det var kun noen slitne og faktisk noen misfarget salatblader, noen FÅ skiver kylling. Masse krutonger, LITT dressing muligens noe pulverisert ost. Jeg sa at jeg trodde det skulle være bacon med i Cæsarsalat til «damen» Da svarte hun at det var ekstrabestilling !
Min mann bestilte hamburger og chips. Han presiserte at det var viktig å få uten paprika. Chipsen svømte i grillkrydder (det har MASSE paprika) Han fikk ny chips etter resten av maten var spist.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, 662wencheh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Var innom for en matbit med kona. Ble sittende i en time å vente på maten selv om det var skrinnt med folk. Utrolig, men sant. Måtte gå inn for å se om det var fullt, men det var det ikke. Smådaff pils (0.6 Heineken).
Maten var god. Skjønner ikke at servitører kan være så lite interessert i kundene. Kort og likegyldige. Det ble ikke mye tips av det.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 659espenf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Beste plassen på solsidenrekka - her har du god atmosfære og stemning fra start til slutt. Har vært trofast til denne plassen i flere år nå og har tatt med flere av vennene mine hit samt familie. Musikken bygger seg opp på kvelden og drinkene er fantastiske. Må ikke glemme de ansatte: de vært der i flere år, de er et velfungerende team som er raske og trivelige!

Anbefaler å prøve drinken Pasjonsfrukt Martini også dra innom på søndager når det er Cavasøndag!

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, malinkio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2018 via mobile enheter

Sure servitører, satt der flere timer, men spurte ikke en gang om vi ville ha mer å drikke eller noe å spise.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Kjersti F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på barmuda, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i barmuda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.