Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Big boss kebabrull”
Anmeldelse av Pizza Roma

Pizza Roma
Få mat levert
Vurdert som nr. 251 av 288 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg bestiller Big boss kebabrull nesten hver gang jeg kjører forbi ila. Anbefaler å legge til mer hot saus

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, chenxinga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (9)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 9 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020

De har 1 times leveringstid for en pizza og biffsnadder fra Ila til Møllenberg, helt sykt. Kommer aldri til å bestille herfra igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ivarc342
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. februar 2020 via mobile enheter

Bestilling skulle ta en time å levere. Ventet 1 time og 20 minutter før jeg tok kontakt. Da kom pizzaen etter 15 minutter. Kald og tørr selvfølgelig. Uspiselig faktisk. Dette ifra den plassen som reklamerer over Trondheims raskeste og beste levering. For en spøk...
I ettertid skylder de på mye å gjøre, hvilket ikke er et argument for å levere dårlig kvalitet. De nekter forøvrig å kompensere. Anbefaler å styre unna dette stedet for enhver pris

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 108j_rgenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Veldig god pizza! Har bestilt her flere ganger og kommer til å gjøre det igjen.
Fikk pizzan etter 45min, rykende varm fra en hyggelig sjåfør. Eneste minuset er at man må bestille for minimum 499kr for utkjøring..

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Svanhild94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018

Hadde med sønn med samboer for å spise bursdagsmiddag før konsert. Menyen var ikke verdens største, men grei nok for vår del. Ikke minst fordi den tilsynelatende listet detaljert opp hva rettene inneholdt. Vi bestilte burger, salat og løvbiff. Da vi fikk maten på bordet reagerte spontant hun som hadde bestilt løvbiff fordi det var en solid porsjon béarnaisesaus på løvbiffen. Dette påpekte hun og at det ikke sto et ord om det i menyen. Servitøren forsøkte å være morsom og sa at det sto i håndboka til kokkelandslaget at det skulle være béarnaisesaus på løvbiffen. Hun påpekte igjen at dette sto ikke i menyen, og servitøren spurte om hun var allergisk, noe hun benektet. Hun liker det bare ikke - så enkelt er det.

Når de opererer med menyer som tilsynelatende beskriver innholdet bør det stå at retten også inneholder béarnaisesaus. Når det ikke gjør det burde servitøren ha gitt henne en ny, uavhengig av om hun er allergisk eller ikke. Men det gjorde han ikke, men bare gikk sin vei. Det ble liksom ikke den bursdagsmiddagen jeg hadde tenkt, men da vet vi til neste gang at dit går vi ikke flere ganger, selv om maten var grei nok.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizza Roma, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Pizza Roma? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din