“Dårlig service!!!”
Anmeldelse av Pizza Roma

Pizza Roma
Vurdert som nr. 260 av 404 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 18. mai 2022

Fått feil flere ganger og når vi ringer sier de at de skal komme men kommer aldri og vi venter i en time til pizzaen blir kald, der vi må ringe opp igjen!! de kom aldri heller, sjedd flere ganger!! skal aldri handle der igjen

Dato for besøk: mai 2022
Takk, 332monat

Anmeldt 8. november 2021

Tynn brent pizza. Kjipt for oss som sitter i karantene å hadde gledet oss til å spise. Dette var ikke det jeg forventet.

Dato for besøk: november 2021
Takk, 63ceciliee
Anmeldt 17. mai 2021

Tørr, trist og nokså smakløs pizza, dessverre. Jeg kommer helt klart til å gå for andre alternativer framover. Det blir terningkast 2 fra meg.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, trondaud
Anmeldt 2. november 2020

Jeg er regelmessig kunde hos dem. Jeg har aldri opplevd noe tull. Jeg syns det var ufortjent mange negative kommentarer her. Maten er ok og syns de er i all hovedsak veldig hyggelige.

Dato for besøk: november 2020
1  Takk, larsivarhukk
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Bestilte pizza og betalte ekstra for ekstra kjøtt, pizzaen skulle ha peperoni, biff, kjøttdeig og skinke. Har her lagt ved et bilde av et av stykkene legg merke til at det hverken er peperoni eller kjøttdeig på stykket, kun en liten biff bit og litt skinke, og her hadde jeg faktisk betalt for ekstra kjøtt, må innrømme jeg nysgjerrig på hvordan stykket hadde sett ut dersom jeg ikke hadde betalt for ekstra kjøtt.

Takk, emilo827

Reisende som så på Pizza Roma, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Pizza Roma? Del dine erfaringer!