Som forlovere, overrasket vi brudeparet med båttur Fantastisk opplevelse for våres nygifte, det ble... les mer
En flott opplevelse å se byen, bryggene, Nidarosdomen og broene på den måten! Behagelig båt å sitte... les mer
Kjempe fin tur, vi utvidet til 2 timer. Sightseeing med historien om Trondheim havn. Så kort opphold på Munkholmen. Der fikk vi kjøpt deilige boller.
Nydelig Sightseeing Tur på Nidelva og Trondheimsfjorden,
sammen med moder'n, som storkoste seg.
skipperen, kunnskapsrike Ronja beriket oss med Trondheim historie.
Anbefales.
En nydelig reise i Trondheims kanaler. Proffesjonelt guidet av nydelige Amanda om gammel og ny Trondheims historie. Amanda kan synge også. "Nidelven stille, så vakker du er"
Fantastisk. Turen ga meg masse positiv energi. Terningkast 6. Tusen Takk for Turen.
En båttur med mye informasjon om Trondheim med på kjøpet. Sakte fart i kanalen, god tid til å ta mange bilder av bryggerekka. Amanda fortalte om Trondheim underveis og vi fikk til og med noen strofer fra Nidelven, stille og vakker.
Turen inkluderer også en liten bit ut i fjorden, vær obs på det, så litt varmere klær kan være kjekt, skjerf til halsen er smart. Men ellers er det pledd ombord og skulle det komme regn finnes visst regnponcho til låns.
Skulle gjerne vært med på en solnedgangstur, men det må bli en annen gang
Flott tilbud av modig dame med god kunnskap og vakker båt. Dette er den beste måten å se byens vannveier på, uten tvil !
Vi dro på Sightseeing cruise nedover elven Nidelva og ut på fjorden og likte det! Vi hadde en fantastisk utsikt over byen og kapteinen var en fin guide. Hun er veldig kunnskapsrik og forteller deg interessante ting om byen, Norge generelt og hennes båt. Hun er også veldig snill og svarer på alle spørsmål du måtte ha.
Båten er ganske liten, så du kan virkelig føle bølgene; ) Husk dette om du ikke er komfortabel på vannet.