Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk autentisk”
Anmeldelse av Grano Trondheim

Grano Trondheim
Vurdert som nr. 2 av 27 Smått og godt i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Beskrivelse: Italiansk Restaurant Midt I Trondheim. Drevet Av To Unge Italianere Som Brenner For Autentisk Italiansk Mat Laget Av Gode, Ferske Radvarer. Antonio Og Milan Er Regelløse Og Liker A Ha Det Gøy, Ekspereminetere Og Være Fri Pa Kjøkkenet. Pa Grano Far Du Take - Away Ferske Pizza Slices, Hele Runde Pizzaer, Panini Og Fersk Dagens Brød.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Italiansk Restaurant Midt I Trondheim. Drevet Av To Unge Italianere Som Brenner For Autentisk Italiansk Mat Laget Av Gode, Ferske Radvarer. Antonio Og Milan Er Regelløse Og Liker A Ha Det Gøy, Ekspereminetere Og Være Fri Pa Kjøkkenet. Pa Grano Far Du Take - Away Ferske Pizza Slices, Hele Runde Pizzaer, Panini Og Fersk Dagens Brød.
Anmeldt 9. august 2020

Var her med venner og spiste. Veldig god pizza. Pizzabunnen er prima vare.
Herlig travel italiensk atmosfære ☀️

Dato for besøk: juni 2020
Takk, J4127WLsarap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (136)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 136 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

Håndtering av gjester og avstand mellom gjester i Coronasituasjonen er veldig problematisk her. De ansatte forstår heller ikke Norsk og du får heller ikke betalt med kontanter. Tar du opp dette med dårlig service på FB så får du kjeft tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matvant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Hyggelig service, nydelig restaurant med alle plantene og fantastisk god pizza. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingridskulstada
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Både små og store var begeistret for maten her. Parma og burrata salaten var også utsøkt. Genuint sted med god service

Dato for besøk: juli 2020
Takk, petterk_sine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Det er den beste pizza-restauranten i Trondheim, og jeg har prøvd alle sammen. Drister meg til å si at det er den beste i Norge, da hverken Oslo, Bergen eller Stavanger har klart å stille med noe bedre. Fantastisk bunn og gode, enkle råvarer. Skulle tro man var på et hjørne i Napoli. Must try!

Dato for besøk: mai 2020
Takk, adriana381
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grano Trondheim, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Grano Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din