Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt middels”
Anmeldelse av Grano Trondheim

Grano Trondheim
Vurdert som nr. 2 av 31 Smått og godt i Trondheim
Prisklasse: USD 5 - USD 20
Beskrivelse: Italiansk Restaurant Midt I Trondheim. Drevet Av To Unge Italianere Som Brenner For Autentisk Italiansk Mat Laget Av Gode, Ferske Radvarer. Antonio Og Milan Er Regelløse Og Liker A Ha Det Gøy, Ekspereminetere Og Være Fri Pa Kjøkkenet. Pa Grano Far Du Take - Away Ferske Pizza Slices, Hele Runde Pizzaer, Panini Og Fersk Dagens Brød.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Italiansk Restaurant Midt I Trondheim. Drevet Av To Unge Italianere Som Brenner For Autentisk Italiansk Mat Laget Av Gode, Ferske Radvarer. Antonio Og Milan Er Regelløse Og Liker A Ha Det Gøy, Ekspereminetere Og Være Fri Pa Kjøkkenet. Pa Grano Far Du Take - Away Ferske Pizza Slices, Hele Runde Pizzaer, Panini Og Fersk Dagens Brød.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Pizzaen ser veldig god ut, men opplevelsen står ikke helt i stil til utseendet. Det var gode råvarer, men litt lite råvarer i forhold til mengden deig. Mye skorpe (crust), lite fyll. Se bilder. Veldig lite saus mellom bunn og fyll, kombinert med lite salt i deigen, gjør at smaken blir ganske tam.

Betjeningen var blid og seviceinnstilt. Drikke og mat ble raskt servert.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Kjetil M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 155 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Veldig varm lokale. Mye og seig deig med lite fyll. Lite smak generelt på alle de fem pizzaene vi prøvde. En porsjonspizza til 200 pr stk bør holde litt bedre standard ennn dette.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Keichiw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Hadde ikke bestilt bord, men stakk bare innom. Var desverre så varm dere inne at vi måtte bare ta take away etter ventetid ute på fortauet for kjøling.
Maten var god den og hadde det vært levelig der inne, ville de ha fått en 4 er av oss.
Hyggelig servitører, men synes litt synd på disse som jobber i 35 grader.
Aircondition Må til.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, jonnyb238
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Mat var nydelig, betjening er utrolig serviceinnstilt, tilrettelegging av maten er ikke noe problem og koselig atmosfære.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 960liset
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Ypperlig for pizza Lunch og et glass vin. Meget hyggelig og serviceinnstilt serveringspersonale. Smakfull pizza og en enkel vinmeny. Sentralt i Trondheim og rimelige priser i forhold til kvalitetsproduktene som ble levert.

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, PST861
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grano Trondheim, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Grano Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.