Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et besøk”
Anmeldelse av Grano Trondheim

Grano Trondheim
Vurdert som nr. 2 av 31 Smått og godt i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 17
Beskrivelse: Italiansk Restaurant Midt I Trondheim. Drevet Av To Unge Italianere Som Brenner For Autentisk Italiansk Mat Laget Av Gode, Ferske Radvarer. Antonio Og Milan Er Regelløse Og Liker A Ha Det Gøy, Ekspereminetere Og Være Fri Pa Kjøkkenet. Pa Grano Far Du Take - Away Ferske Pizza Slices, Hele Runde Pizzaer, Panini Og Fersk Dagens Brød.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Italiansk Restaurant Midt I Trondheim. Drevet Av To Unge Italianere Som Brenner For Autentisk Italiansk Mat Laget Av Gode, Ferske Radvarer. Antonio Og Milan Er Regelløse Og Liker A Ha Det Gøy, Ekspereminetere Og Være Fri Pa Kjøkkenet. Pa Grano Far Du Take - Away Ferske Pizza Slices, Hele Runde Pizzaer, Panini Og Fersk Dagens Brød.
Anmeldt 11. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk god pizza. Smakfull og saftig med godt tilbehør. Hyggelig betjening og trivelige lokaler, og kort ventetid på maten.
Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2021
Takk, AnitaSonge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 158 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2021

Veldig trivelig betjening, og byens beste pizza. Kommer alltid tilbake hit, og det skuffer aldri! Godt utvalg av pizza med spennende smaker. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, irgnitravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Sinnsykt bra pizza! Bunnen var sprø på utsiden og meg i midten, digg. Vi spiste Parma begge to, og begge var enige om at dette var bra saker. Vi er en familie som elsker Italia, og her kunne vi drømme oss til Italia. Italiensk pizza, på små skeive bord på fortauet. Minner litt om Italia.

Det som trekker kraftig ned er servitørene. Tok veldig lang tid før vi fikk bestilt, og vi måtte huke tak i servitøren. Enten var det for få på jobb, eller så må servitørene bli mer oppmerksomme!

Dato for besøk: august 2021
Takk, fredrikh664
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021

Granos pizza er den beste i byen! 100 % italiask pizza laget med de beste og enkleste råvarer fra Italia. Jeg er italiensk og kan si at Granos pizza er mye bedre enn de fleste pizza som man kan spise i Italia.
Bra priser og raskt servering.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, MichBara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Det var utrolig god pizza!! Maten kom veldig fort. Hyggelig betjening. Greie priser, ca 160-200kr for porsjonspizza.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, mathildekorsmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Grano Trondheim, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Grano Trondheim? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.