Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Topp 3 i Norge”
Anmeldelse av Speilsalen

Speilsalen
Vurdert som nr. 12 av 283 Restauranter i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 143 - USD 202
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Nok en enestående opplevelse i Speilsalen. Har nå etablert seg i topp 3 av norske gourmetrestauranter, sammen med Maaemo i Oslo og Renaa i Stavanger.
Lokalet, komforten, atmosfæren, smakene, presentasjonen og servicen.
ALT stemmer på Speilsalen.
Det er nesten til å bli rørt av.
Vi kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, A6194AGthomasn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HenrikDahlJahnsen, Manager på Speilsalen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei Thomas,
Tusen hjertelig takk for strålende tilbakemelding!
Vi ønsker alltid å levere en best mulig opplevelse til våre gjester og setter umåtelig stor pris å bli sammenlignet med slike restauranter :)

Hjertelig velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1721 av 54 anmeldelser

Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

En fin kveld på Chef's Table. Deilige retter kom på løpende bånd. Kombinasjoner av både smaker og teksturer som ikke er vanlig. Kompetent, og ikke minst, hyggelig betjening (som på resten av Hotell Britannia) gjorde kvelden ekstra hyggelig. Vinpakken som fulgte rettene var av god standard. Prisen på det hele var dog litt drøy, mer på nivå med det du må ut med på øvre sjikt av 2 stjerners restauranter.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Colina99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HenrikDahlJahnsen, Manager på Speilsalen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. august 2020

Hei,
Tusen hjertelig takk for besøket! Det gleder oss stort at dere hygget dere og vi ser dere gjerne igjen.
Prisnivået vårt gjenspeiler det nivået vi ønsker å levere på og vi utvikler oss stadig med ønske om å levere et best mulig produkt til våre gjester :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2020

Vi ble plassert helt oppe ved baren og først tenkte vi at det kunne bli litt merkelig å sitte der så tett oppå kokkene. Men det ble overhodet ikke merkelig. Kokkene som jobbet med maten var alle utrolig hyggelige.
Så over til maten.
Vi fikk servert 10 deilige retter, men en vin- og en juice- pakke til. Maten var fantastisk god, atmosfæren likedan og både vin og juice smakte utrolig godt.
Forrige gourmet stopp før dette var på Maaemo og da vil jeg si at totalt sett så var denne opplevelsen mye bedre

Dato for besøk: mars 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ChristerA918
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HenrikDahlJahnsen, Manager på Speilsalen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juni 2020

Tusen hjertelig takk for besøket!
Og for en tilbakemelding; vi tar det ydmykt til oss og vil fortsette å jobbe for å levere slike opplevelser ved hvert eneste besøk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat. Helt eksepsjonelt bra. Anbefaler Chef’s table for en unik opplevelse. Nøyaktighet i hver eneste rett helt ut til fingerspissene. Fantastisk atmosfære.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, julieihole
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HenrikDahlJahnsen, Other på Speilsalen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020

Tusen hjertelig takk! :)

Vi elsker å gjøre gjestene fornøyd og slike tilbakemeldinger viser at vi gjør noe rett. Tusen takk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020 via mobile enheter

Kunst , opplevelse , unikt , smak i en gastronomisk reise , 10 retter ååå for en smak i munnen rett og slett mmm! For er restaurant IMPONERT dette bør alle oppleve.
Alt fra kokk , kelner , servitør alle var samkjørte å lagde en minnerik aften for oss!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, kene9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HenrikDahlJahnsen, Manager på Speilsalen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020

Så fantastisk deilig tilbakemelding!

Tusen hjertelig takk, og velkommen tilbake :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Speilsalen, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Speilsalen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din