Arkitekturen og interiøret i de offentlige rom er svært flott, og det var vakkert pyntet med blomster og egg i lobbyen. Min anmeldelse bygger på en natts opphold hvor vi måtte bo på 2 forskjellige hotellrom på grunn av tekniske feil på det første rommet. Jeg hadde bestilt hotellet allerede i desember, - og jeg hadde liksom forventet at jeg ville hørt noe fra hotellet like før vi skulle komme. Men vi hørte ingenting. Jeg hadde bestilt et oppgradert rom, som kostet mer enn 3 ganger så mye som jeg vanligvis pleier å betale for hotellovernattinger i Trondheim så jeg kom med store forventninger om at jeg skulle få et svært flott opphold på Britannia hotell. Da vi kom til Britannia,ble vi entusiastisk ønsket velkommen av en flott piccolo. Han tok bagasjen og førte oss til resepsjonen som var ubemannet, men han fikk tak i conciergien som ordnet innsjekkingen. Selve heisarrangementet var veldig fancy og fungerte bra under hele vårt opphold. Problemet var da vi skulle gå inn på rommet for ingen av nøklene fungerte til rommet, så det endte med mannen min gikk ned i resepsjonen for å få nye nøkler. Conciergen ble med opp for å vise oss hvordan nye romnøkler skulle fungere uten at de virket slik at conciergen brukte sitt universalkort for at vi komme inn på rommet. Rommet var veldig flott rent estetisk, og badet var lekkert. Men jeg reagerte på at det var noe smuss på understellet på sengen under madrassen når hotellet ble åpnet kun noen uker tidligere. Vi satte på TV som var en del av et stort speil på den ene kortveggen. Fjernsynet fungerte bare delvis, - plutselig så forsvant lyden og så måtte vi slå av fjernsynet før vi slo på TV-en igjen. Det er ikke slik en TV skal fungere! Da conciergen kom tilbake med sine nye nøkler, så fungerte heller ikke disse nøklene! Hun gikk ned igjen, og så ringte hun på romtelefonen hvor forbindelsen var så dårlig så det var umulig å høre hva hun sa. Men så ringte hun på min mobiltelefon og fortalte at vi skulle få et nytt rom. Så da ble det for oss å gå ned til resepsjonen med bagasjen og så få nøklene til det nye rommet (som lå i samme etasje). Det nye rommet hadde ikke den gode romfølelsen som det første for minibaren var i selve rommet. .Badet hadde heller ikke den gode romfølelsen. Jeg er litt usikker på om det nye rommet var et oppgradert rom som jeg hadde bestilt. Gardinene var mørke i stedet for de lette og elegante i det første rommet. Men rommet hadde de samme harde stolene som på det andre rommet, og jeg skjønner ikke hvorfor de stolene står så upraktiske til TV-en. På grunn av alt rotet med rommet så fikk vi ikke tid til å ta en dusj og slappe av før vi skulle spise middag på hotellet (Jonatan restaurant som var veldig vanskelig å finne når man bodde på hotellet på grunn av manglende merking, - heldigvis så hjalp mannen i Vinbaren oss med å finne restauranten). Jeg hadde forventet at hotellet ville gi oss en unnskyldning og for eksempel noe for tort og svie for dette rotet med rommet, men vi fikk måtte betale full pris på rommet og fikk ikke en drink eller noe som viste at hotellet ikke syntes det var leit. Men det positive med rommet er at sengen og sengetøyet var helt fantastisk flott, så det fungerte veldig godt. Dusjen var veldig lett å bruke, så den var helt utmerket. Gode produkter på badet. Det er veldig bra system for å lukke gardinene. Utsjekkingen fungerte delvis for jeg fikk beskjed om at jeg måtte betale for rommet, - til tross for at jeg allerede hadde gjort det ved innsjekking. Men det løste seg. Jeg ser på min bankutskrift at jeg betalte for rommet ved innsjekking. Dersom jeg ikke hadde protestert, så hadde jeg måttet betale rommet 2 ganger! Vi fikk god veiledning til å komme oss til flybussen av resepsjonen, men det var ikke noe ønske om at vi skulle ha en god reise eller ønske om at vi skulle komme tilbake til hotellet. Så resepsjonens medarbeider var ikke like serviceminded som de vi traff i restaurantene (unntak for Palmehaven som virket å ha veldig uerfarne medarbeidere) og barene.Wi-fi fungerte stort sett greit under hele oppholdet. Hotellet er bra, men til den prisen så må alt fungere og som gjest er det viktig å føle seg verdsatt, - og det følte vi ikke.