Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 320
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Booking.com
USD 304
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 24.09.21
Hotels.com
USD 320
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
PricelineUSD 320
eDreamsUSD 304
CheapTicketsUSD 320
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (207)
Filtrer anmeldelser
207 resultater
Vurdering fra reisende
164
32
7
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
164
32
7
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4752 av 207 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle booke oss en hotellnatt i Trondheim, og gikk for Britannia denne gangen. Har aldri bodd der tidligere, og hadde hørt mye bra etter at det ble pusset opp. Da hotellet også kunne tilby sommerpakke til en ok pris, var heller ikke prisnivået noe å si på.
Sommerpakken inneholder en tre retters meny i Palmehaven, inngang til badeavdelingen og rom/frokost.

Rommet vårt var ikke så stort, men det var stilfullt og elegant innredet. Ikke direkte moderne luksus (sett bort ifra et stort speil foran senga, som var speil og TV i ett), heller i klassen konservativ klassisk stil. Fantastiske senger og sengetøy, marmor på badet, og fine møbler. Badekåper og badetøfler i skapet, kaffemaskin.

Vi var nede i badeavdelingen på ettermiddagen. Selve bassenget er ikke så stort, men det tilbys boblebad og flere typer badstuer. De kan også tilby ulike behandlinger, men i så fall bør man booke i god tid. Det var lite igjen når jeg prøvde et par dager i forveien. Vi var også innom treningssenteret som var av de bedre jeg har vært på i Norge. Ikke så stort, men veldig bra utstyrt, og ikke minst var håndklær og vann tilgjengelig for brukerne.

Middagen ble servert i Palmehaven. Der er nok møblene oppe på podiet litt mer bekvemme, men vi satt noen trinn ned på delen i midten. Der var stilen også fornem, med hvit duk og dekketøy, men trestoler som ikke er så behagelige. Mulig vi med sommerpakken ble plassert der. Til middag kunne vi velge mellom to forretter, to hovedretter, og to desserter. Min mann og jeg valgte begge røkt makrell til forrett, og den var meget god. Til hovedrett valgte han villkveite og jeg kalv. Kalven var litt mye stekt, og sausen falt ikke helt i smak, mens kveita da var et bedre valg. Perfekt tilbredt. Til dessert valgte vi forskjellig, og begge var veldig gode.
Dagen derpå hadde vi bestilt en tidlig frokost i Palmehaven, og dette må sies å være høydepunktet. Helt fantastisk. Stasjoner for noe søtt, en for oster og skinke/spekemat, og en for varmmat. I tillegg var det en meny ved hvert bord hvor man kunne bestille spesielle retter. Vi gikk for en Eggs Benedict og en Eggs Royal (med laks). Begge deler var kjempegode.

Personalet vi møtte var veldig hyggelige, både i restaurant, resepsjon og andre ansatte. Vi kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Elisabeth Dønheim, Other på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Line,
Tusen takk for at dere valgte oss ved deres besøk i Trondheim.
Og takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Vi ser frem til å kunne ønske dere velkommen tilbake!
Fortsatt god sommer.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim.
Assisterende hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde to rom med connecting doors. Fra første stund skjønte vi at dette hotellet er i en egen liga. Utrolig hyggelige karer foran hotellet overtok bilen, og fra da og helt frem til utsjekk dagen etter, var dette et helt spesielt opphold. Frokosten er sannsynligvis den beste hotellfrokosten som finnes i hele Norge og slår alt annet vi var fått andre steder. Spaområdet oser av kvalitet og velvære og et besøk der er inkludert i prisen.

Bygget i seg selv er en opplevelse og nydelig mat på restaurantene. Et hotellopphold kan ikke bli bedre.

Selvfølgelig koster det, men det skulle bare mangle.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Aslevatn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Elisabeth Dønheim, Other på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Hei Aslevatn,
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.

Håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til Britannia for flere opplevelser.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim.
Assisterende hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Britannia Hotel er topp-hotell i Trondheim og et av Norges aller beste. Bygningen, rommene, spa-anlegget og service-orienterte medarbeidere gjør hotellet til det det er.
Preget av corona er dog Speilsalen stengt, og den hyggelige vinbaren er også stengt. To kvelder med trerettere i Palmehaven var absolutt OK, men smal vinliste, rødvin som var vel varm og det at man gikk tom for brød andre kvelden er ikke slikt en bør huske fra Britannia-oppholdet. Sommerlett må ikke få bli en invitt til slurv.
Men for å avslutte med noe positivt: frokosten på Britannia er landets beste hotell-frokost. Også under corona-regimet!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trymbo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei Trymbo,
Takk for tilbakemeldingen, vi melder den tilbake til de aktuelle avdelingene.

Vi har den store vinlisten tilgjengelig i alle restauranter, men da skal vi følge opp og sørge for at den blir behørig presentert til samtlige.

Speilsalen har i år sommerferie grunnet ferieavvikling samt noe oppussing i salen.

Vi er veldig glade for å høre at frokosten falt i smak til deg og dine, og så håper jeg vi får gleden av å ønske deg velkommen ved en annen anledning.

Mvh,
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør / Ass.hoteldirektør, Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et superiorrom i 3 døgn. Fancy rom med mye (unødvendig) elektronisk styring av lys og vindusscreen. Vindusscreen var antagelig forhåndsprogrammert etter soloppgang, men levde sitt eget liv opp/ned til ulike tider. Nydelige senger, flott bad, stille og rolig hotell. Høyt servicenivå og hyggelig personell. Spiste nydelig kveite på brasseriet. Speilsalen var stengt. Dette er et hotell i særklasse og er totalrenovert for et betydelig beløp. Flott frokost i palmehaven, men noe begrenset pga restriksjoner og pandemi. Skal du først kose deg i Trondheim, så gjør det skikkelig på Brittania.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 636TomL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juli 2020

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Har satt pris på om du har ville sendt en epost på meg en epost med ditt navn, slik at vi får sjekket rullegardinen på rommet du bodde på.

Speilsalen er steng i sommer grunnet ferieavvikling og noe oppussing, men vi håper du vil besøke den og det fantastiske teamet ved en annen anledning.

Mvh,
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør / Ass.hoteldirektør, Britannia Hotel
ida@britannia.no

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Det var supert fra begynnelse til slutt. Jeg stoppet på vei til Nord-Norge, for jeg hadde åtte timer mellom dagtoget fra Oslo og nattoget til Bodø. Spise da godt på Brasseriet. Alle jeg møtte var vennlige og imøtekommende, så jeg ble overbevist at overnattingen på vei hjem en uke seinere var et godt valg.

Det stemte. Oppholdet var luksuriøst, men på en personlig måte - ikke stivt. Jeg fikk mulighet til å sjekke inn tidlig og ekstra frokost!. Sommertilbudet med tre-retters middag var vel verdt pengene. Frokostserveringen var ellers topp med gode råvarer fra nærområdet og en kombinasjon av meny, bordservering og boder der du selv kan se og velge. Eplejuicen på glassflaske var så god. Også her ble jeg imponret av vennligheten og effektiviteten. Bordet var delikat dekket, og jeg satt ikke lenge med en tom kaffekopp. Jeg håper jeg får muligheten til å komme igjen. Det ble en fin avrunding på ferien for meg.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, SandraM884
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida Elisabeth Dønheim, Other på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei Sandra,
Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Vi håper at vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake, og bidra med nye ferieminner.

Mvh,
Ida E. Dønheim,
Assisterende Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser