Vi skulle booke oss en hotellnatt i Trondheim, og gikk for Britannia denne gangen. Har aldri bodd der tidligere, og hadde hørt mye bra etter at det ble pusset opp. Da hotellet også kunne tilby sommerpakke til en ok pris, var heller ikke prisnivået noe å si på.
Sommerpakken inneholder en tre retters meny i Palmehaven, inngang til badeavdelingen og rom/frokost.
Rommet vårt var ikke så stort, men det var stilfullt og elegant innredet. Ikke direkte moderne luksus (sett bort ifra et stort speil foran senga, som var speil og TV i ett), heller i klassen konservativ klassisk stil. Fantastiske senger og sengetøy, marmor på badet, og fine møbler. Badekåper og badetøfler i skapet, kaffemaskin.
Vi var nede i badeavdelingen på ettermiddagen. Selve bassenget er ikke så stort, men det tilbys boblebad og flere typer badstuer. De kan også tilby ulike behandlinger, men i så fall bør man booke i god tid. Det var lite igjen når jeg prøvde et par dager i forveien. Vi var også innom treningssenteret som var av de bedre jeg har vært på i Norge. Ikke så stort, men veldig bra utstyrt, og ikke minst var håndklær og vann tilgjengelig for brukerne.
Middagen ble servert i Palmehaven. Der er nok møblene oppe på podiet litt mer bekvemme, men vi satt noen trinn ned på delen i midten. Der var stilen også fornem, med hvit duk og dekketøy, men trestoler som ikke er så behagelige. Mulig vi med sommerpakken ble plassert der. Til middag kunne vi velge mellom to forretter, to hovedretter, og to desserter. Min mann og jeg valgte begge røkt makrell til forrett, og den var meget god. Til hovedrett valgte han villkveite og jeg kalv. Kalven var litt mye stekt, og sausen falt ikke helt i smak, mens kveita da var et bedre valg. Perfekt tilbredt. Til dessert valgte vi forskjellig, og begge var veldig gode.
Dagen derpå hadde vi bestilt en tidlig frokost i Palmehaven, og dette må sies å være høydepunktet. Helt fantastisk. Stasjoner for noe søtt, en for oster og skinke/spekemat, og en for varmmat. I tillegg var det en meny ved hvert bord hvor man kunne bestille spesielle retter. Vi gikk for en Eggs Benedict og en Eggs Royal (med laks). Begge deler var kjempegode.
Personalet vi møtte var veldig hyggelige, både i restaurant, resepsjon og andre ansatte. Vi kommer helt sikkert tilbake ved en senere anledning.