Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 313
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Booking.com
USD 313
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Trip.com
USD 305
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.11.21
Hotels.comUSD 313
eDreamsUSD 313
PricelineUSD 329
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (208)
Filtrer anmeldelser
208 resultater
Vurdering fra reisende
165
32
7
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
32
7
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 208 anmeldelser
Anmeldt 8. september 2020

Spontan Trondheimstur inviterte til hotellovernatting på Britannia. Flott mottagelse og var heldig som fikk sjekke inn tidlig. Et meget vakkert lokale med hyggelig, service-minded personale i alle ledd. Rommet sto til forventningene, moderne utstyrt med touchpanel, BT-høytaler på badet, vakker marmor, knallgode senger og kvalitet i alle ledd. Spaet også utrolig vakkert og godt utstyrt med det aller meste man kan forvente. Det eneste jeg savnet var en fruktskål eller noe lett snacks, men skjønner det kanskje ble tatt bort pga. corona. Alt tilrettelagt for et lukseriøst og avslappende opphold. MEN så er det noen plasser det skjærer seg litt.

Ved ankomst ble vi spurt om vi hadde bestilt parkering, noe vi ikke hadde da vi hadde fått beskjed på telefon at det bare var å "dumpe" bilen utenfor. En lettere stresset doorman anbefalte oss heller å parkere borti gata, noe som ikke brydde oss for mye. Billigere ble det også. Ved innsjekk ble vi spurt om vi hadde bestilt bord til frokost, noe vi selvsagt ikke hadde da vi regnet med det var mulig å gjøre ved innsjekk (klokken 12:00). Her fikk vi vite at det var fullbooket og at vi bare måtte stikke innom og stille oss i kø på morgenkvisten. Etterpå spurte vi om mulighet for å spise middag på hotellet, men det også var selvsagt fullbooket i alle restauranter. En tur i baren da, kanskje? Fullbooket. Heldigvis fikk vi "skvist" oss inn på et bord en liten time før en av reservasjonene ankom (all kudos til løsningsorientert front of house). Vi skulle på ferie og ha en avslappende helg og hadde ingen aning om at vi måtte planlegge dagen så nøye.

Frokosten er uten tvil en av de bedre jeg har opplevd, men her skjærer det seg, dessverre. Vi var tidlig ute og fikk bord ganske raskt, men måtte vente 20 minutter på servitør, bare for å få bestilt oss en kaffe. Servitøren beklagde seg og forklarte at de var ekstremt underbemannet, før hun løp videre. Jeg bestilte eggs benedict fra menyen, men fikk også da beskjed fra servitøren om at det kom til å ta en stund, så ta gjerne en tur til buffeten først. Her ble vi møtt av en svært hyggelig kokk som skjærte deilig ost og skinke. Da maten vi hadde bestilt endelig kom, var den kald. Kaffe mocca tok også 15 minutter før den ble servert.

Etter frokost tenkte vi å ta en tur i spaet før utsjekk, der vi hadde koset oss sånn dagen før. Her ble vi møtt av det som trolig var en barnebursdag som hadde okkupert alle avdelinger av spaet. Vi satt oss i badstuen, men fikk ikke sitte lenge før vi fikk besøk av nok en barnefamilie. Når en jente på maks 3 år sitter å hyler i badstuen, får man dessverre ikke den avslapningsfølelsen man kommer dit for. Her mener jeg det burde være en aldersgrense for å komme inn.

Vi hadde med oss hund og betalte 500kr ekstra for dette. Litt skuffende at man da ikke får hverken turndown service eller tilbud om vannflasker/sjokolade eller liknende, eller i det minste beskjed om det. Jeg skjønner logikken bak, men til denne prisen bør man kanskje kunne forvente en erstatning til turndown service?

Alt i alt hadde vi et fantastisk opphold på Briatnnia. Detaljene som ligger i alle ledd er virkelig imponerende. Servicen også er upåklagelig og drinkene i baren var en fryd for ganen. Frokosten er Norges beste, ingen tvil, vi var trolig bare uheldige denne dagen. Jeg har bodd på veldige mange hoteller rundt om i verden (leading hotels, small luxury osv) og føler Britannia trenger å stramme opp strikken noe før det blir 100%.

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Alextravels95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara Forselius, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Tusen takk for dere valgte Britannia under Trondheimsturen og takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en så konkret og god tilbakemelding!
Vi er heldige og har for tiden et stort trykk på våre barer og restauranter og siden restriksjonene gjør at vi kun kan bruke et begrenset antall plasser så blir det dessverre fort fullt og litt for lite rom til spontanitet. Det vil forhåpentligvis lette etter hvert!
I vårt spa er det aldergrense fra 16 år og oppover hele dagen unntatt en periode mellom kl 09-11 hver dag da hele familien er velkommen til å benytte seg av fasilitetene.
Hvis dere brukte bur til hunden når dere ikke var på rommet så har vi ingen unnskyldning for å ikke gå inn for turn-down.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og vil ta den med oss videre i vårt arbeid for å hele tiden og til alle gjester, levere de beste hotellopplevelsene. Jeg er glad for å høre at oppholdet i det store hele var en hyggelig opplevelse og jeg håper at vi kan få lov å hilse dere velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Her snakker vi service av ypperste klasse!
Alle måltider ble perfekt servert med mat av fantastisk kvalitet, spa-avdelingen var meget flott og rommet helt nydelig.
Alle ansatte er oppmerksomme, blide og høflige.
Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Milla37
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara Forselius, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Tusen takk for en så flott tilbakemelding!
Velkommen tilbake snart igjen,
med vennlig hilsen
Sara Forselius

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2020

Dette hotellet er i særklasse det beste hotellet vi har bodd på. Utmerket service og fantastiske fasiliteter. Hele hotellet bærer preg av kvalitet og luksus. Man føler seg virkelig ivaretatt på alle vis på dette hotellet. Anbefales på det varmeste.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 262sveinl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara Forselius, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Tusen takk for at du anbefaler oss så varmt!
Vi på Britannia Hotel ser frem til å få hilse dere velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Fra du stanser utenfor døra blir du møtt av ypperlig service, luksus og kun positive opplevelser. Fra portierene utenfor, folkene i resepsjonen, den søte damen som stikker innom rommet med en blomst, de som serverer deg frokost, til ansatte i baren møter du kun gjestfrie smilende ansatte som er stolt av jobben sin. Og med all grunn! Det finnes ingen over og ingen ved siden av; Britannia du er mer enn et hotell- du er magi!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, S3178MQmonicah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara Forselius, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Tusen takk for en så flott tilbakemelding - det setter vi virkelig pris på!
Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Jeg og samboeren booket oss inn her en natt for å feire bursdagen til samboeren. Super service fra ankomst til utsjekk og rommet var nydelig. Vi besøkte spaavdelingen og alt var gjennomført til perfeksjon med basseng, ulike typer badstuer mm. Eneste jeg har å si er at bak ovnen i den ene badsstuen vi tok i bruk var det slurv ifht. renhold. Så ut som om det bare var vasket selve gulvet og ikke der det ikke vises like mye. Vi sjekket ikke om det gjaldt flere av badsstuene. Frokost i Palmehaven var nydelig, vi bestilte en avokadotoast med posjert egg som smakte himmelsk. De hadde også egen «dessert»bar, omelettbar og ost- og spekematbar under frokosten. Vi prøvde det meste utenom omelettbaren og alt var ekstremt velsmakende. Vi storkoste oss under oppholdet og kommer definitivt tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, lena94trh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sara Forselius, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2020

Hei og takk for en så fin tilbakemelding!
Vi gleder oss til å få hilse dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser