Ketil G
3,0 av 5 boblerAnmeldt 21. juli 2021via mobile enheter
Ida Elisabeth Dønheim, AnnetBritannia Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. juli 2021
Hei Ketil,
Gratulerer med overstått bryllupsdag, og for at dere valgte å feire med Artist in Residence i Palmehaven.

Takk for tilbakemeldingen, vi beklager at frokosten i Brasserie Britannia ikke sto til forventningene, vi skal se på dette og sørge for at baksten fra vårt bakeri holder seg bedre.

Håper vi kan få gleden av å ønske velkommen tilbake ved en annen anledning.

0.3 km fra Britannia Hotel
0.5 km fra Britannia Hotel
0.9 km fra Britannia Hotel
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Tradisjonen tro feiret vi bryllupsdag med et opphold på Britannia. I år ble det to netter, da dette var minimum. En relativ kostbar tur, men lite er jo som Britannia? Produktet er jo fantastisk, fremdeles. Men en valgfri (og skrekkelig tørr) bagel to dager på rad er dessverre ikke en frokostopplevelse som matcher prisen. Man har større valgmulighet og variasjon på de langt billigere hotellene i byen.

De ansatte virker tidvis klar for sommerferie. Det er ikke like mange smil eller hyggelige blikk lenger, glassene blir ikke fylt opp like raskt som før og følelsen av luksus er.. litt borte. Vi spiste tre av helgas måltider på Brasseriet (to frokost og en treretters lunsj) og her må de mest erfarne av servitørene minnes på at øyekontakt, en hyggelig tone og ett smil eller to trumfer det meste i denne bransjen.

Likevel - vi kommer helt sikkert tilbake, for Britannia er noe for seg selv. Men jeg kan ikke love at vi fortsetter å bruke så mye penger hvis dette er den nye normalen..

Dato for oppholdet: juni 2021
Takk, carinas571
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Hei Carina,
Takk for tilbakemeldingen og for at dere valgte å bo hos oss i 2 netter.

Vi skal se på dette og polere disse detaljene.

Velkommen tilbake for en ny opplevelse.

Ida E. Dønheim.

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk service og alle fasiliteter tilgjengelig. Veldig behagelig og avslappende dager. Her kan man trene eller gå på spa/badebasseng med alle mulig badstuer samt varmtvannsbad. Nydelige senger med skikkelig ventilasjon på rommet.

Takk, tort168

Hei Tort168,
Takk for en hyggelig tilbakemelding og for at dere valgte å bo hos oss på Britannia Hotel.

Håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Ida E. Dønheim.

Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Bodde der 4 dager nå i juli.Super service!
Baren var spesielt bra! For noen drinker! Avslappende og hyggelig interiør.
Frokost i palmehaven er en egen luksus følelse.
Om jeg skulle tipse om forbedringer var det litt mer struktur og organisering av servitørene. Anbefaler hotellet på det varmeste.

Takk, Ella8matogglede
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2021

Hei Ella,
Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding og for at du bodde hos oss i sommer.

Håper vi får gleden av å ønske deg hjertelig velkommen tilbake.

Mvh,
Ass.hotelldirektør.

Anmeldt 5. juli 2021

Ypperlig servicevennlig personale, rask på besvarelser da vi måtte booke om for covid, nydelige rom, avslappende og flott atmosfære i spa avdelingen, og til sist utmerket mat. Alt i alt perfekt. Anbefales på det varmeste.

Takk, pondus67
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2021

Hei Pondus!
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

Vi håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake.

Assisterende hoteldirektør, Britannia Hotel

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Et service nivå som slår de aller fleste andre hotell som er medlem av LHW.
Rom som er fantastisk fra du åpner opp døren til du går i seng. Ansatte som virkelig får deg til å føle deg sett og en utrolig vennlighet fra ankomst til avreise. Kunnskapen på de aller fleste av de ansatte er veldig høyt og de ser deg som gjest hele tiden. De løser alt så lenge du spør.

Romtips: Har du bil så sørg for å ha booket parkering. Mange kommer med egne biler så pågangen er stor. Book bord på stedene du ønsker å spise på. Det er for å sikre deg plass.
Takk, 977leef

Hei,
Og takk for en veldig fin tilbakemelding..
Vi er glade å høre at team Britannia har innfridd til forventningene.

Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake.