Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (237)
Filtrer anmeldelser
237 resultater
Vurdering fra reisende
186
34
13
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
186
34
13
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 237 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Et av de beste hotellene vi har bodd på.Flott stil på hotell,rom,resturanter,spa og ansatte.Svært blide og serviceinnstilte ansatte alle steder.Frokosten i Palmehaven er av de absolutt bedre frokostene.Vinutvalget i resturantene burde vært vesentlig bedre og i et samarbeid med vinbaren som har mye vin (10.000 forskjellige viner?)Parkering er dyrt på Brittania.500 kr pr døgn og 700 kr pr døgn for elbil inkl lading.Uansett var det et flott opphold.Vi kommer igjen.

Romtips: Book plass i resturantene og i baren senest ved innsjekking.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, HHBNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for besøket og for så gode ord!
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Britannia er jo et superdupert hotell. Men fullt ferietrykk og pandemi til tross, listen er lagt høyt, og her holder det ikke helt inn. Småting som kluss ved innsjekk, bestilt ekstra seng som måtte purres opp sent på kvelden og frokost dekket til 5 når bestilt til 6 - på et annet hotell hadde dette kanskje vært akseptabelt, men altså ikke her. Og med tre overnattinger kunne vi kanskje blitt forsynt med ny shampoo og dusjsåpe - nå ble det litt snaut ved siste dusj. Men det meste er fortsatt bra, og dette er ting som helt sikkert vil bli korrigert inn relativt kjapt.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bjornt1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Takk for hyggelige ord og stort takk for konstruktive tilbakemeldinger som vi absolutt skal bruke aktivt i vårt arbeid for å bli enda bedre.
VI gleder oss til å få hilse dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Hotellet svarte til alle forventninger. Helt fra vi ble møtt med parkeringen av bilen som de ordnet til vi sjekket ut var bare alt helt topp service. Rommet som vi oppgrderte var flott og stort. Romsling inngangsparti i rommet var ekstra godt med store kofferter. Gode senger( Hastens senger)! Frokosten som var endret sal pga smitte var fantastisk. Ikke noe som manglet. alt du kunne tenke deg. Middagen(3 retters) i palmen første kvelden var helt fantastisk. Fantastisk pepperbiff! Prøvde spa men der var det trangt og mye folk/barn i bassenget så det fristet ikke. Ikke noe massasje ledig så fikk ikke prøvd det. Veldig hyggelige de som står utenfor og ønsker deg velkommen og tar en prat med deg og er utrolig hjelpsom på alle vis. Da bilen ble hentet for avreise stod det 2 flasker vann i bilen med takk for besøk og god tur videre! Det enkle lille ekstra som gjør det så hyggelig! Tusen takk for 2 flotte dager hos dere og vi kommer gjerne igjen!
Eneste lille "ulempen" er hver gang vi trengte noe i bilen måtte vi få noen til å gå ned i bilen med oss for å hente saker.Følte det ble litt masete for alle. Men kanskje vi som ikke liker å bry folk for mye.

Romtips: Oppgrader gjerne rommet.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, irenesF9555HW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for at dere valgte å starte ferien her på Britannia!
Vi setter stor pris på en så hyggelig tilbakemelding og håper at vi snart får lov å hilse dere velkommen tilbake.

Med ønske om en fortsatt god sommer,
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2021

Vi hadde 2 netter på Brittania og fikk en super mottakelse både vedrørende bilhåndtering ved døren samt inne i resepsjonen.Dessuten også da vi skulle dra; bilen fremkjørt som forventet og stod klar utenfor inngangsdør.
Lekkert dobbeltrom , TV "skjult" bak et speil, utrolig elegant var det. Et lite problem; du må slå av lys og trekke for gardiner for at du skal få klart bilde ellers ble det vrient å se godt.

Vi var på Credo og hadde bestilt hotellets engelske Cab; herlig bil, super sjåfør som pga regn utstyrte oss med paraply så ektefelle kunne gå tørr inn.

Palmehaven brukes til frokost og vi var godt fornøyd. Så kom nedturen....dessverre.
Vi hadde bestilt middag der søndag kveld og da skar serveringen seg fullstendig(basert på et 5stjerners hotell).
Kelnerne(?) - jeg tro vi hadde 2 gikk om hverandre og tidvis ikke tilstede. Dermed ble vi så irritert at opprinnelig 3 retter ble redusert til 2 - og vi ga naturlligvis intet i tips.
Da vi passerte resepsjonen spurte de om vi var fornøyd og vi sa nei og forklarte. De beklaget dypt og ba oss ende en mail til hotellet. Det gjorde vi samme kveld dvs.søndag 18.juli.
Hold dere fast ; i dag fredag 23.juli har vi ennå ikke fått svar - Utrolig skuffende.

Så tja.....der er vi - ikke fornøyd helt.

Romtips: Tror ikke det spiller noen rolle
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, guideOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Hei Jørgen,
Takk for at du sender oss denne tilbakemeldingen.
For oss er alle tilbakemeldinger viktig - da vi hver dag jobber for å bli bedre.

Jeg beklager at det har drøyet å få svar fra oss.
Håper du til tross for dette velger å besøke oss på nytt - så får vi vise frem Britannia fra den siden det skal være.

Med ønske om en fortsatt fin sommer.

Mvh,
Ida E. Dønheim
Assisterende Hotelldirektør, Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2021

Det meste du har hørt om Britannia er nok sant. Nydelig hotell med veldig hyggelig betjening. De rotet det litt til med rommet vårt ved ankomst, men det ordnet seg senere på kvelden. Spa avdelingen var delikat og fin. Rent og pent overalt. Eneste jeg kan trekke litt ned på var opplevelsen ved middagen i Palmehaven. Det tok ca en time før forretten var på bordet - det er vel litt i overkant lang tid vil jeg mene. Kan nok være at vår servitør hadde flere bord enn hun kunne rå over dessverre, men blid og hyggelig det var hun. Gode senger og flotte rom.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Tone S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Ida Elisabeth Dønheim, Annet på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Hei Tone,
Takk for at du sender oss denne tilbakemeldingen, det setter vi pris på - da det gir oss muligheten til å alltid bli bedre.

Vi skal se på hva som har skjedd her ifht til innsjekk og ventetid i Palmehaven.

Jeg håper at du og dere velger å besøke Britannia igjen ved en annen anledning, for da en flott opplevelse.

Med ønske om en fortsatt god sommer.

Mvh,
Ida E. Dønheim
Assisterende Hotelldirektør, Britannia Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser