Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (237)
Filtrer anmeldelser
237 resultater
Vurdering fra reisende
186
34
13
3
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
186
34
13
3
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 237 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2021

Forventningen og gleden var stor over å endelig teste ut nye Britannia.

Vi ankom med bil og hadde forventet at noen skulle ta bagasjen. Kun en sikkerhetsvakt var å se, dermed måtte vi tusle inn med bagasjen selv. Lobbyen virket noe trang da det var småkaotiske tilstander med mye folk som både sjekket inn og ut. Når man først kom frem til resepsjonen så gikk innsjekkingen smidig og raskt.

Rommet var stort og pent. Det eneste jeg har å trekke ned for er en knagg som var løs. For et rom på et slikt etablissement så forventer jeg at rommet er i tipp topp stand. Som forventet var sengen god og håndklærne var av tykk god kvalitet som er veldig uvanlig å støte på i Norge.

Vi fikk en liten time i Spa-anlegget. Lite men velfungerende anlegg med svømmebasseng, jacuzzi, kaldkulp og flere forskjellige badstuer. De slapp kun inn et maks antall gjester om gangen som gjorde at det ikke føltes for folksomt.

Middagen ble inntatt i Palmehaven og stod til forventningene. God mat og veldig bra vinkart. Servicen var upåklagelig og smilene satt løst. Gleden var stor når vi kom tilbake til et kveldsklargjort rom (turndown service) som seg hør og bør på et fem-stjerners hotell. Eneste å trekke ned for at vannflaskene er Taffel fra Grans Bryggeri. Greit nok at hotellets eier også er på eiersiden i Grans Bryggeri, men Rema 1000 sitt billigmerke står rett og slett ikke i stil med resten av rommet.

Frokosten var rett og slett fantastisk. Jeg vil våge å si at dette er Norges beste hotellfrokost. Egen omelettkokk er prikken over i-en.

Alt i alt så vil jeg komme tilbake og forhåpentligvis også teste ut Speilsalen.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, LN-TKP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2021

Tusen takk for besøket og for en konstruktiv og god tilbakemelding!
Vi gleder oss til å få hilse dere velkommen tilbake til Britannia og forhåpentligvis også til Speilsalen!

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Både jeg og min samboer har vært stamgjester på Britannia gjennom oppveksten, det er med glede vi viderebringer dette til våre barn. Her er virkelig ingenting opp til tilfeldigheter.

Stort pluss for egen doorman, som var meget hjelpsom og gjorde at vi følte oss godt ivaretatt. Dette gjelder forøvrig hele personalet, fra resepsjonist til rengjøringspersonalet- det ser ut til å være en bra arbeidsplass.

Rommene var suverene, alt er forseggjort og velstelt. Det er luksus fra ende til annen og topp moderne rom/bad. Det er også genialt med et hotell hvor man kan teste ut en seng fra Hästens et par netter før man investerer i en så dyr seng.

Frokosten må man sette av god tid til og spaet er også verdt å få med seg, helt supert at det er egne tider man kan ta med barna hit.

Når vi skulle hjem og bilen ble kjørt opp fra parkeringen sto det klart kald drikke til alle sammen i bilen, og barna fikk gaver ved ankomst. Alt i alt har hotellet virkelig fortjent sine 5 stjerner og medlemskap i LHW. Barna maser allerede om å dra tilbake, med god grunn.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, hegebreimo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for at dere velger Britannia Hotel for hele familien!
Veldig hyggelig å høre at alle sammen hadde et flott opphold som frister til gjentakelse.
Vi gleder oss til å få hilse dere velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Et av de beste hotellene vi har bodd på.Flott stil på hotell,rom,resturanter,spa og ansatte.Svært blide og serviceinnstilte ansatte alle steder.Frokosten i Palmehaven er av de absolutt bedre frokostene.Vinutvalget i resturantene burde vært vesentlig bedre og i et samarbeid med vinbaren som har mye vin (10.000 forskjellige viner?)Parkering er dyrt på Brittania.500 kr pr døgn og 700 kr pr døgn for elbil inkl lading.Uansett var det et flott opphold.Vi kommer igjen.

Romtips: Book plass i resturantene og i baren senest ved innsjekking.
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, HHBNorge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for besøket og for så gode ord!
Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Britannia er jo et superdupert hotell. Men fullt ferietrykk og pandemi til tross, listen er lagt høyt, og her holder det ikke helt inn. Småting som kluss ved innsjekk, bestilt ekstra seng som måtte purres opp sent på kvelden og frokost dekket til 5 når bestilt til 6 - på et annet hotell hadde dette kanskje vært akseptabelt, men altså ikke her. Og med tre overnattinger kunne vi kanskje blitt forsynt med ny shampoo og dusjsåpe - nå ble det litt snaut ved siste dusj. Men det meste er fortsatt bra, og dette er ting som helt sikkert vil bli korrigert inn relativt kjapt.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bjornt1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Takk for hyggelige ord og stort takk for konstruktive tilbakemeldinger som vi absolutt skal bruke aktivt i vårt arbeid for å bli enda bedre.
VI gleder oss til å få hilse dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2021

Hotellet svarte til alle forventninger. Helt fra vi ble møtt med parkeringen av bilen som de ordnet til vi sjekket ut var bare alt helt topp service. Rommet som vi oppgrderte var flott og stort. Romsling inngangsparti i rommet var ekstra godt med store kofferter. Gode senger( Hastens senger)! Frokosten som var endret sal pga smitte var fantastisk. Ikke noe som manglet. alt du kunne tenke deg. Middagen(3 retters) i palmen første kvelden var helt fantastisk. Fantastisk pepperbiff! Prøvde spa men der var det trangt og mye folk/barn i bassenget så det fristet ikke. Ikke noe massasje ledig så fikk ikke prøvd det. Veldig hyggelige de som står utenfor og ønsker deg velkommen og tar en prat med deg og er utrolig hjelpsom på alle vis. Da bilen ble hentet for avreise stod det 2 flasker vann i bilen med takk for besøk og god tur videre! Det enkle lille ekstra som gjør det så hyggelig! Tusen takk for 2 flotte dager hos dere og vi kommer gjerne igjen!
Eneste lille "ulempen" er hver gang vi trengte noe i bilen måtte vi få noen til å gå ned i bilen med oss for å hente saker.Følte det ble litt masete for alle. Men kanskje vi som ikke liker å bry folk for mye.

Romtips: Oppgrader gjerne rommet.
Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, irenesF9555HW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sara Forselius, Gjestetjenester/resepsjon på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2021

Tusen takk for at dere valgte å starte ferien her på Britannia!
Vi setter stor pris på en så hyggelig tilbakemelding og håper at vi snart får lov å hilse dere velkommen tilbake.

Med ønske om en fortsatt god sommer,
Sara Forselius
Hotellsjef

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser