Forventningen og gleden var stor over å endelig teste ut nye Britannia.
Vi ankom med bil og hadde forventet at noen skulle ta bagasjen. Kun en sikkerhetsvakt var å se, dermed måtte vi tusle inn med bagasjen selv. Lobbyen virket noe trang da det var småkaotiske tilstander med mye folk som både sjekket inn og ut. Når man først kom frem til resepsjonen så gikk innsjekkingen smidig og raskt.
Rommet var stort og pent. Det eneste jeg har å trekke ned for er en knagg som var løs. For et rom på et slikt etablissement så forventer jeg at rommet er i tipp topp stand. Som forventet var sengen god og håndklærne var av tykk god kvalitet som er veldig uvanlig å støte på i Norge.
Vi fikk en liten time i Spa-anlegget. Lite men velfungerende anlegg med svømmebasseng, jacuzzi, kaldkulp og flere forskjellige badstuer. De slapp kun inn et maks antall gjester om gangen som gjorde at det ikke føltes for folksomt.
Middagen ble inntatt i Palmehaven og stod til forventningene. God mat og veldig bra vinkart. Servicen var upåklagelig og smilene satt løst. Gleden var stor når vi kom tilbake til et kveldsklargjort rom (turndown service) som seg hør og bør på et fem-stjerners hotell. Eneste å trekke ned for at vannflaskene er Taffel fra Grans Bryggeri. Greit nok at hotellets eier også er på eiersiden i Grans Bryggeri, men Rema 1000 sitt billigmerke står rett og slett ikke i stil med resten av rommet.
Frokosten var rett og slett fantastisk. Jeg vil våge å si at dette er Norges beste hotellfrokost. Egen omelettkokk er prikken over i-en.
Alt i alt så vil jeg komme tilbake og forhåpentligvis også teste ut Speilsalen.