Både jeg og min samboer har vært stamgjester på Britannia gjennom oppveksten, det er med glede vi viderebringer dette til våre barn. Her er virkelig ingenting opp til tilfeldigheter.
Stort pluss for egen doorman, som var meget hjelpsom og gjorde at vi følte oss godt ivaretatt. Dette gjelder forøvrig hele personalet, fra resepsjonist til rengjøringspersonalet- det ser ut til å være en bra arbeidsplass.
Rommene var suverene, alt er forseggjort og velstelt. Det er luksus fra ende til annen og topp moderne rom/bad. Det er også genialt med et hotell hvor man kan teste ut en seng fra Hästens et par netter før man investerer i en så dyr seng.
Frokosten må man sette av god tid til og spaet er også verdt å få med seg, helt supert at det er egne tider man kan ta med barna hit.
Når vi skulle hjem og bilen ble kjørt opp fra parkeringen sto det klart kald drikke til alle sammen i bilen, og barna fikk gaver ved ankomst. Alt i alt har hotellet virkelig fortjent sine 5 stjerner og medlemskap i LHW. Barna maser allerede om å dra tilbake, med god grunn.