Bente A
Oslo, Norge
Anmeldelse av Britannia Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 31. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Andrès Reyes Gjerme, Guest Services / Front OfficeBritannia Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2022
Kjære Bente1953,

Tusen takk for din flotte anmeldelse av Britannia Hotel!

Det er en sann glede å lese at du hadde et så godt opphold oss oss, og satt pris på rommet, frokosten i Palmehaven og ikke minst servicen fra våre flotte medarbeidere. Det er jeg sikker på at de setter stor pris på. En stor takk til deg for at du tok deg tiden til å dele din tilbakemelding med oss her.

Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen tilbake.

Andrès Reyes Gjemre
  • Radissonhotels.com
0.4 km fra Britannia Hotel
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 19. juli 2022

Nydelig hotell og veldig fint etter renoveringen men savner litt av den gamle sjarmen som man ser på utsiden. litt gamle bilder og originalitet, men alt i alt ett nydelig hotell som fortjener flere besøk.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, OC023
Andrès Reyes Gjerme, Guest Services / Front Office på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Kjære Ole Chr. T,

Tusen takk for din gjesteanmeldelse av Britannia Hotel.

Så godt å lese at dere hadde et flott opphold, og vi takker for din tilbakemelding.

Vi ser veldig fram til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning og jeg ønsker deg en flott sommer.

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk hotell i Trondheim. De ansatte er så hyggelige og serviceinnstilte! Beste hotellet i Norge. Spa avdelingen er avslappende og god. Frokosten er helt ypperlig, anbefaler eggs Benedict fra menyen. Vi spiste også en kveld på Jonathan og det var en veldig god opplevelse.

Romtips: Lurt å bestille parkering, den blir fort full på sommeren.
Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, christinebH3864UV
Andrès Reyes Gjerme, Guest Services / Front Office på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2022

Kjære christinebH3864UV,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding av ditt opphold på Britannia Hotel!

Vi er så glad for å lese at du har hatt et så flott opphold og satt ekstra pris på spaavdelingen, frokosten, Jonathan Grill og ikke minst på servicen fra våre medarbeidere. Det vet jeg de setter ekstra stor pris på.

Jeg ønsker å takke deg for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse med oss, og vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss i Trondheim.

Anmeldt 2. juni 2022

Superior rom. Stort rom og gode senger og sengetøy. Vi hadde lunsj og drinker i baren og middag i speilsalen. Maten i speilsalen var rene kunstverkene og smakte nydelig. Servicen og drinkene i baren er utrolig. Det er bare en ting å si om oppholdet: FANTASTISK 😊

Takk, Veel2013
Andrès Reyes Gjerme, Guest Services / Front Office på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2022

Kjære Veel2013,

Tusen takk for din fantastiske omtale av ditt opphold på Britannia Hotel, det varmer våre hjerter!

Vi er så glade for å lese at dere satt så pris på våre rom, drinkene i baren og ikke minst middagen i Speilsalen. Jeg skal sørge for å videreformidle din tilbakemelding. Tusen takk for at du tok deg tiden.

Vi ser fram til å ønske dere velkommen tilbake til oss.

Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Britannia er et ut etter hotell med service og kvalitet man blir imponert av. Vi bodde to nettet på et romslig Superior rom i 8 etg. Ingenting å utsette på rom og service. Gode senger, flott sengetøy, romslig bad og vakkert rom. Heisene er raske og veggene i korridorene er fylt opp med vakker kunst.
Vi hadde på forhånd også bestilt bord i fantastiske Speilsalen, noe som absolutt kan anbefales.
Hotellet har et nydelig stort spa med flotte basseng og ulike badstuer og dampbad. Fri bruk av dette er inkludert i romprisen. Frokost fikk vi i ærverdige Palmehaven. En flott restaurant med nydelig frokost. Både buffet og á la carte er tilgjengelig. Nydelig kaffe og juicer.
Britannia er ikke billig, men byr til gjengjeld på en unik opplevelse.

Romtips: Husk badetøy og kom gjerne til frokost i god tid. Det var litt kø den ene dagen like før 10
Takk, torped
Andrès Reyes Gjerme, Guest Services / Front Office på Britannia Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2022

Kjære torped,

Tusen takk for din fantastiske omtale av Britannia Hotel!

Vi er overlykkelig over å lese at dere satt så pris på kvaliteten og servicen på hotellet, spa og restaurantene. Som et medlemshotell av The Leading Hotels of the World, så jobber vi med å overgå våre gjesters forretninger hver eneste gang. Igjen tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din opplevelse i slik detalj.

Vi ser fram til å ønske dere velkommen tilbake.

Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Speilsalen, Palmehaven, Brasseri er første klasses (besøkte ikke Jonathan). Rom og medfølgende service er meget bra selv om vi kunne ønsket noe mer skuffer/skap for oppbevaring.
Frokost til dels svært frustrende opplevelse med lange køer og sen betjening. Likeledes svært frustrerende å bli avvist som gjest i hotellets bar selv som hotell gjest over flere døgn.

Takk, alf h h

Kjære alf h h,

Tusen takk for at du tok deg tiden til å dele din opplevelsen på Britannia Hotel.

Veldig beklagelig å lese at vi ikke klarte å innfri forventningene til frokosten og at dere ikke fikk plass i Britannia Bar. Dette har jeg allerede tatt videre for intern kvalitetssikring, sammen med kommentaren om skapplass. Videre er jeg veldig glad for å lese at dere satt pris på Speilsalen, Palmehaven, Brasserie Britannia og ikke minst servicen fra våre medarbeidere.

Si gjerne til om det er noe annet jeg kan gjøre, og vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss.