Trine
2.3 km fra Britannia Hotel
8.1 km fra Britannia Hotel
Se flere hoteller i Trondheim
Anmeldt 7. november 2023

Dårlig frokost og lunch. Ingen melkefri alternativ til tross for varsel både før opphold og under opphold. Påmeldt kurs. Var forhåndsvarsel. Melk på poteter, eggerøre, hovedrett, og ingen service ved spørsmål om endringer. Måtte spise tørr fisk uten smør, saus eller poteter. Litt bladsalat. Betalte like mye som alle andre. Bugnet av fristelser full av allergener. Ingen skinke eller leverpostei til frokostbuffe. Kun egg og 1 type salami. Lite tilbehør. Nei, en dårlig opplevelse som ikke var pengene verdt.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, CharlotteR1223
Anmeldt 24. september 2023

Ja, her er det bare å ta av seg hatten!

Jeg har hørt og lest mye om Britannia. Et såkalt luksushotell i Trondheim. Først tenkte jeg det var overdreven selvreklame, og ikke virkelig luksus, slik man opplever i utlandet. Det er flere som påstår de har 5 stjerner i Norge, men disse rekker ikke opp til internasjonale topphotell.

Men, jeg bestemte jeg for å forsøke Britannia, og booket et par netter her. Alt var perfekt - fra innsjekk til utsjekk. Har virkelig ikke noe å sette fingeren på. Ble oppgradert fra standard til et Deluxe 1897-rom gjennom Leader's Club. Dette lå i fronten av hotellet. Rommet var ikke av de største, men det var meget delikat og høyt under taket. Kvalitet i alle ledd. En flaske musserende og en liten gave ventet også på rommet.

Sengen og sengetøyet var av høyeste klasse. Badet var stort og innbydende. Kvalitetsprodukter fra øverste hylle. Designet og utformingen av rommet var perfekt på alle måter. Virkelig ikke noe å utsette på dette.

Frokosten var en usedvanlig hyggelig seanse. Her har man satset på kvalitet, og ikke kvantitet. Med mat fra mange forskjellige lokale produsenter på buffeten, samt en ansatt som skjærer opp spekeskinke for deg. Stort ostefat. Det er også en rekke retter som kan bestilles fra meny og leveres til bordet, helt uten vederlag. Her finner man blant annet Eggs Benedict, Eggs Royale og softis fra lokal produsent (!) - fantastisk! God kaffe servert ved bordet!

Opplevde topp service i alle ledd - alt fra front desk, concierge, gutta ved døra, housekeeping, i f&b avdelingene, i spaet osv osv osv. Koselig med hyggelige trøndere, med beina godt planta på jorda, i lobbyen og ved døra. Housekeeping og turndown-service var top notch. Her opplevde jeg noe som jeg kommer til å huske i lang, lang tid. Mitt rom hadde dobbeltseng, og som vanemennesket jeg er sover jeg som oftest på høyre side av sengen. Da jeg kom tilbake på rommet etter første natt, etter housekeeping hadde vært der, så hadde de jammen flyttet klokkeradioen, bok, penn, papir, osv fra venstre side og over til høyre side, der jeg hadde sovet. Hehe, det tok litt tid før jeg la merke til det. Men dette var en finurlig detalj jeg har tenkt mye på. Har ikke opplevd dette før, selv ikke på Four Seasons, Mandarin Oriental, osv.

Bestilte high-tea i Palmehaven. Det var en hyggelig opplevelse. Besøkte også brasseriet og baren. Ikke noe å utsette på dette heller. Spaet var flott - fint basseng og boblebad. Heldigvis nokså varmt vann i bassenget. Digg å avslutte en lang dag med en varm dukkert.

Det eneste problemet med Britannia er at hotellet er en destinasjon i seg selv. Det er et stort hotell med en lang rekke fasiliteter. Dette er et hotell man bør bruke tid på, og utnytte og nyte fasilitetene til det fulle. Ofte er hotell bare noe man sover og driter på, og dette ville være svært bortkastet på Britannia. Om man har et par dager til overs og bare vil nyte livet så er dette et hotell jeg virkelig kan anbefale.

Her har de jammen fått til noe fint. Jeg håper virkelig de lykkes å drive hotellet på samme måte fremover. Det koster nok enorme summer å drive et hotell med slikt servicenivå og hardware i Norge - men jeg håper de aldri må gå ned på standardene sine. Her har man virkelig fått til noe helt spesielt. Noe man kanskje bare kunne forvente i internasjonale storbyer, og ikke i "lille" Trondheim. I min bok går hotellet både D'Angleterre, Kämp og Grand i Stockholm en høy gang. Både Brochmann og Stordalen påberoper seg å drive Norges beste adresser, men det er jeg slettes ikke enig i.

Norges fremste hotell finner man i Trondheim.

Romtips: Rooms in the front of the historic building
Dato for oppholdet: oktober 2022
3  Takk, skrosvik
Anmeldt 22. september 2023 via mobile enheter

Forventningene når du skal overnatte på Britannia er jo i utgangspunktet høye.

Derfor kan også fallhøyden potensielt være stor.

Men her leverer de som forventet, kunne brukt mye tid på å beskrive alt det positive, men velger å trekke frem 1 ting. Frokosten, som er utmerket, med godt utvalg, bra kvalitet og service på øverste klasse!

Ellers verdt å besøke både vinbaren og spa avdelingen.

Hvis vi skal finne 1 ting å trekke ned så var det at dusjhodet hadde kalk dannelser (tette dyser) og med. Litt lite trykk på vannet.

Takk, Tom U
Anmeldt 10. september 2023 via mobile enheter

Fint midtukeopphold på Britannia. Lite folk i treningsrom og spa. Rent, ryddig og gode omgivelser.
Hyggelige og serviceinnstilte ansatte både i resepsjon, spa, treningsrom, renholdspersonalet og til frokost i Palmehaven. Fint og romslig superior rom. Super løsning på heisen med utvendig «bestilling» av etasje slik at det går effektivt mellom etasjene uten stopp. Perfekt feks på tur til og fra spa når en bare står i badekåpe.

Reisetype: Reiste alene
Takk, lrj321
Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Rom:
-Litt knotete med den TV-en i speilet, men det fungerte ok.
-Vi hadde motoriserte persienner som levde sitt eget liv- plutselig gikk de opp, også gikk de ned igjen. Flere ganger i løpet av natta.
-Bra dusj
- Bra størrelse på rom
- Elendige puter(ringte til resepsjonen for å få litt fastere pute, men endte da opp med tempur pute isteden- ingenting i mellom visstnok)
- Kort seng

Frokost:
- Ble veldig skuffa av frokosten. Har tidligere vært innom på lunsj, og forventet i samme grad både mat og service.
- Buffet; ansatte som ikke ser at bord med asjetter må tas vekk. Så du sitter der med flere fat på en bittelite bord. Likevel står de der med hvite handsker og justerer plassering på gaffel og kniv på tomme bord.

Service:
- Mangler liksom den ekstra piffen for å kalle seg 5.stjerners