Hva var bra:
Historisk rom er veldig fint, med høyt under taket og fine fasiliteter.
Bra frokostbuffe med de beste råvarer og lokal mat.
Bra treningsrom!
Fantastisk service og vibe i baren! Bartender med bart er i klasse for seg selv og løfter hele hotellets inntrykk!
Noen av de ansatte er altså ekstremt bra trent! Ved frokost (alene) ble jeg også den ene dagen tilbudt aviser, og de tok ekstra godt vare på meg som alene-reisende, noe jeg satte pris på. Neste morgen var det helt annerledes, ingen tilbud om avis, ingen uformell prat, osv.
Hva skuffet: Lobbyen til Britannia er upersonlig, kald og liten. Det er lite plass til å sittemøte andre og det er lite blomsterpyntgratis kafferukt som gjør det lille ekstra. Det har andre hotellet i Trondheim, eksempelvis Prinsen (som er av lavere standard). Det gis også forskjellige beskjeder fra de som jobber i lobbyen. Jeg sjekket om det var mulig med utsjekk 12.15, det sa de ja til. Når jeg skulle gå inn på rommet mitt 12.05 var nøkkelkort deaktivert og jeg måtte ned for å få det aktivert, da sa de at "utsjekk er kl 12"- selv om jeg hadde avtalt 12.15 og fått ja. Det er et flott hotell- men litt dyrt ifht det du får.