“Hyggelig spisested i tradisjonsrike omgivelser”
Anmeldelse av Jonathan Grill

Jonathan Grill
Vurdert som nr. 66 av 400 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 0 - kr 1 405
Beskrivelse: Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning. Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesial- importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør. Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen a la carte del av restauranten, der du kan senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på Japanske Robata-griller.
Anmeldt 16. mai 2019

Vi var en gruppe som hadde middag her. Denne kjellerrstautanten er delt opp i mange små rom med korridorer mellom. Dette førte til at vi fikk et rom for oss selv, noe vi verdsatte. Det ga oss mulighet til å snakke sammen uten støy fra omgivelsene. Servicen var veldig bra og maten i toppklasse. Hit kommer jeg gjerne tilbake.

1  Takk, ArveGM
Carina J, Hovmester på Jonathan Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2019

Hei, ArveGM!

Tusen takk for en meget hyggelig tilbakemelding fra deres besøk hos oss:) Det setter vi stor pris på!

Hjertelig velkommen tilbake til oss ved en annen anledning.

Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

Var noen dager på Brittania i påsken og tilbrakte en kveld her. Høye forventinger etter oppussingen og de bestod med glans. Mat, drikke og servicen vi fikk var utmerket. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: april 2019
Takk, JohnnyNR

Hei, JohnnyNR!

Tusen hjertelig takk for fine ord på din anmeldelse, veldig hyggelig å høre:)

Hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning!

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

God service og trivelig atmosfære. Vi prøvde oss på grillmenyen denne gang, litt skuffende at grillen ikke er kull eller gass. God mat, ok utvalg. Dog noe snevert utvalg på forreter. Synes tilbehøret var litt beskjedent til hovedretten. Mengden kjøtt som ble servert var noe begrenset, man må være glad i noe spesielle forreter eller tilbehør for å bli mett.
I utgangspunktet ingenting å utsette på stedet, men når regningen kom følte man seg kanskje litt «snytt».

2  Takk, GlobePilot

Hei, GlobePilot!

Tusen takk for at du tok deg tid å anmelde deres besøk til vår restaurant!

Vi takker for fine ord om service og atmosfære. Vi beklager om ikke alle rettene hørtes forlokkende ut, våre kokker har lagt opp menyen for at noe skal passe for de fleste:)

Til våre grillmenyer har vi satt en "standard" på mengde tilbehør, men om det blir lite av noe serverer vi gjerne et lite påfyll, kostnadsfritt. Kjøtt har vi også mer av, men dette kan bestilles med et påslag i pris.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen ved en annen anledning!

Anmeldt 5. mai 2019 via mobile enheter

Bestilte stedets spesialitet kjellerbiff. Den kan du få med en eller flere typer kjøtt. Du steker selv kjøttet på japanske griller (eneste plass i Norge med denne typer griller). Det fungerer utmerket.
Det som trekker ned var at serveringen for 9 personer virket kaotisk. Forskjellige typer grønnsaker hvor noen skal grilles og noen er ferdig grillet. Alt ble forklart på engelsk noe som gjorde det vanskelig for noen av reisefølget å henge med. Nok kjøtt men lite av enkelte tilbehør. Dårlig med oppfølgning under måltidet gjorde at enkelte ikke fikk prøvd alt tilbehør... Her må det litt forbedringer av servicen til for at denne typen måltider skal fungere.

1  Takk, Kåre Inge S

Hei, Kåre Inge S!

Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde besøket dere hadde ved vår restaurant.

Vi beklager veldig om dere ikke følte dere tilstrekkelig ivaretatt av servitøren. Slike tilfeller skal selvfølgelig ikke forekomme, og dette er ikke en måte vi ønsker å fremstå på. Vi strekker oss hver dag for å yte strålende service for alle våre gjester, så dette beklager vi virkelig.

Jeg ser på måten du beskriver maten på at dere har bestilt to forskjellige menyer, både vår Kjellerbiff (kun ytrefilet) og vårt Utvalg av kjøtt (kombinasjon av flere sorter kjøtt). Dette betyr da at dere har fått to forskjellige "sett" med tilbehør til de to forskjellige menyene, og det er da helt riktig at det kan bli litt lite av enkelte sorter tilbehør for hele gruppen. Men som du sier, servitøren var engelskspråklig, og dessverre var det nok noen av detaljene som forsvant under presentasjonen grunnet språk. Vi har alltid norskspråklige servitører på vakt, som da kunne gått igjennom dette for dere i stedet, om vi hadde blitt gjort oppmerksom på at det ble vanskelig.

Vi beklager at ikke deres besøk sto helt til forventningene, men ta gjerne kontakt direkte med restauranten for en gjennomgang av kveldens opplevelse!

Anmeldt 29. april 2019 via mobile enheter

Første besøk etter totalrenovering av Britannia. Kjellerrestauranten er gjenkjennelig som et sted for godt kjøtt. Uvanlig hyggelig kelner. Gode viner til akseptable priser og fortsatt møre biffer. Dette er løfterikt.

Dato for besøk: april 2019
Takk, magnen2018

Hei, magnen2018!

Så hyggelig med fin tilbakemelding, det takker vi for!

Vi på Jonathan Grill ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Reisende som så på Jonathan Grill, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Jonathan Grill? Del dine erfaringer!