Hei, Kåre Inge S!
Tusen takk for at du tok deg tid til å anmelde besøket dere hadde ved vår restaurant.
Vi beklager veldig om dere ikke følte dere tilstrekkelig ivaretatt av servitøren. Slike tilfeller skal selvfølgelig ikke forekomme, og dette er ikke en måte vi ønsker å fremstå på. Vi strekker oss hver dag for å yte strålende service for alle våre gjester, så dette beklager vi virkelig.
Jeg ser på måten du beskriver maten på at dere har bestilt to forskjellige menyer, både vår Kjellerbiff (kun ytrefilet) og vårt Utvalg av kjøtt (kombinasjon av flere sorter kjøtt). Dette betyr da at dere har fått to forskjellige "sett" med tilbehør til de to forskjellige menyene, og det er da helt riktig at det kan bli litt lite av enkelte sorter tilbehør for hele gruppen. Men som du sier, servitøren var engelskspråklig, og dessverre var det nok noen av detaljene som forsvant under presentasjonen grunnet språk. Vi har alltid norskspråklige servitører på vakt, som da kunne gått igjennom dette for dere i stedet, om vi hadde blitt gjort oppmerksom på at det ble vanskelig.
Vi beklager at ikke deres besøk sto helt til forventningene, men ta gjerne kontakt direkte med restauranten for en gjennomgang av kveldens opplevelse!