“Spennende konsept og nydelig mat”
Anmeldelse av Jonathan Grill

Jonathan Grill
Vurdert som nr. 68 av 410 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: kr 0 - kr 1 345
Beskrivelse: Et spennende, uformelt sted, tilført nye internasjonale impulser som vekker dette populære konseptet til live på nytt i en tidsriktig og moderne innpakning. Nå har vi tatt med oss arven fra gamle Jonathan videre og modernisert konseptet i tråd med resten av hotellet og gitt det en ny internasjonal touch med spesial- importerte japanske bordgriller. Her kan du selv grille og nyte både tørrmodnet kjøtt, skalldyr og grønnsaker sammen med et rikt utvalg av sauser og tilbehør. Ønsker du å la kokkene våre gjøre jobben har vi også en egen a la carte del av restauranten, der du kan senke skuldrene og konsentrere deg om å nyte de deilige råvarene som tilberedes på Japanske Robata-griller.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi startet med et glass rosa champagne, deretter smakfull fritert fisk og kimchi til forrett før vi gikk over til Jonathans utvalg av kjøtt. Veldig spennende og sosialt konsept med grilling ved bordet. Variert og meget godt kjøtt, samt spennende sauser og grønnsaker. Kan absolutt anbefales. Kunnskapsrik og servicemindede kelnere. Vi kommer igjen!

1  Takk, mariet483
109fredrikr, Hovmester på Jonathan Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020

Hei Marie!

Så godt å høre at dere hadde en flott kveld hos oss :)

Tusen takk for strålende tilbakemelding, hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig nydelig biff er stikkordet. Lun og fin atmosfære og god service. Anbefaler dette stedet om der er biff du er ute etter.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 203terjek

Hei Terje!

Takk for super tilbakemelding !

Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Får 4 fra meg da det var litt å gå på fra servitørenes side og at jeg ikke ble mett.

Hadde grillmeny med diverse kjøtt og alt var helt nydelig. Artig utvalg av sauser til og veldig fine stykker på alt av kjøttet. Potetene var magisk. En morsom og sosial opplevelse å grille maten selv på bordet.

Før var det mulig å bestille mer kjøtt, men det stod ikke noe om det nå og ingen sa noe om det heller. Når man har grillmeny synes jeg ikke man skal spise ekstra mye poteter for å bli mett.

Savnet litt innlevelse fra servitørene, gjerne med en kort beskrivelse av stedet, konseptet og historien (det vet jeg mine venner fra utenbys ville satt pris på), og litt mer tips og råd om selve grillingen, selv om det gikk helt fint.

Takk, kimlikestoeat
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat, service og drikke! Har absolutt ingenting å sette fingeren på. Helt vanlige priser for en biffmiddag, men mye bedre enn andre plasser i byen. Anbefales på det sterkeste!

1  Takk, lenaskj
109fredrikr, Hovmester på Jonathan Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei Lena!

Takk for kjempehyggelig tilbakemelding, det varmer :)

Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 15. juni 2020

Koselig aktivitet med selvgrilling av diverse delikatesser av kjøtt og sjømat.
Imponerende god service av pliktoppfyllende unge servitører.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, C1661IRrobinb

Hei Robin!

Så godt å høre at dere hadde en flott kveld med grilling hos oss.

tusen takk for hyggelig tilbakemelding, hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning :)

Reisende som så på Jonathan Grill, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Jonathan Grill? Del dine erfaringer!