Vi hadde bestilt bord for fire stk. Ved ankomst ble vi raskt tatt i mot og henvist til bordet. Vi ba om å få bestille litt drikke med en gang og fikk til svar at servitøren kommer straks og tar i mot bestilling. Vi brukte utrolige 20 minutter med blikk og gestikulering før vi fikk kontakt med servitøren. Kommunikasjonen mellom personalet som tar i mot gjestene og servitørene virket ikke særlig god. Vi fikk endelig bestilt, og maten og drikken var god. Det var nesten umulig å holde kontakt med servitøren under måltidet. Sausen kom heller ikke sammen med maten. Den hadde servitøren glemt på kjøkkenet! Vi gikk også tom for vann under måltidet og brukte masse energi for å få påfyll. Det var positivt at stedet fremskaffet gode oster til dessert som ikke sto på menyen!
Da tiden kom for å betale måtte en av oss tilslutt reise seg og lete opp noen som kunne ta i mot regningen! Vedkommende ankom og da vi ba om å få delt regningen i to forsvant han og kom tilbake først 10 minutter senere.
Konklusjon: god mat og drikke, men altfor treg og uoppmerksom betjening trekker mye ned. Servicenivået står ikke i stil de flotte lokalene.