Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke helt fornøyd”
Anmeldelse av Capri

Capri
Vurdert som nr. 236 av 283 Restauranter i Trondheim
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020

Restaurant “Capri” har et meget fint og komfortabelt interiør. Jeg opplevde og at personalet var meget hyggelige, og at atmosfæren i seg selv var bra. Jeg kan ikke si helt det samme for maten. “Capri” har en nokså stor meny med ulike pastaretter, kjøttretter, pizza og kebab. Jeg bestilte en kjøtt pastarett med ost, som jeg må dessverre si var ekstremt kvalm og fettete. Jeg ville og prøve en dessert, og valgte da tiramisu. Kanskje den enkleste desserten og lage. Tiramisuen var heller ikke noe særlig god, og manglet konsistensen og smaken til en tradisjonell tiramisu. Jeg har og prøvd pizzaen fra capri som er helt grei… Jeg foreslår at capri kanskje prøver og forbedre sine italienske retter, samtidig som de velger en enkelt identitet for restauranten.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Matgladnordmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

36 av 6 anmeldelser

Anmeldt 30. mai 2019

Trivelig restaurant som ligger lokalt i en bydelen Risvollan/Stubban. Faktisk svært god mat til en absolutt overkommelig penge. God service og hyggelig atmosfære. I høyeste grad et godt alternativ til den som vil prøve noe annet enn det man finner i sentrum. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Karsten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2019 via mobile enheter

Vi har vært «stamgjester» siden vi kom til området høsten 2014, og vi har fra første øyeblikk blitt mottatt med en naturlig vennlig oppmerksomhet som får oss til å føle oss velkomne. En servitør er på pletten i det vi kommer inn døra, anviser bord hvis det er nødvendig, og etterlater menyen med spørsmål om vi ønsker noe å drikke mens vi studerer den.
Dette gjelder også etter at de flyttet i 2017, én etasje ned. Her har de fått nye lekre lokaler, med enkel og direkte adkomst fra parkeringsplassen foran høyblokka på Risvollan. (16-17 min. med buss 8 fra Kongensgt. K2)
Akustikken er god, og bakgrunnsmusikken er ikke sjenerende. Det hender til og med at man slipper den helt.
Menyen kjenner vi igjen fra de første årene. Den er oversiktlig og overkommelig, både for oss gjester og for kjøkkenet: maten blir alltid raskt servert, godt innenfor «smertegrensen» på 20 min., ofte rundt det halve.
De presenterer seg som en italiensk restaurant, og de mange gode pizzaene gjenspeiler dette. For tiden er det 26 typer, hvorav én vegetarisk. Vi går ut fra at man kan komme med egne ønsker om alternative typer fyll her.
Pastaretter hører selvsagt også med i en italiensk restaurant; også her er utvalget begrenset men tilstrekkelig. De vi har forsøkt har vært meget gode, og pastaen har alltid vært kokt til perfeksjon.
Det samme kan sies om grønnsakene som følger kjøttrettene; krispe mot al dente, og kjøttet stekt som man bestiller det.
Menyen er delt opp i Forretter, Salater, Fiskeretter, Kebab, Kyllingretter, Burger, Barnemeny (rikholdig) og Desserter (etter hukommelsen, og fra Takeaway-menyen).
Kjøkkenet er opptatt av friske råvarer, så man kan risikere at forretten (5) Parma mozzarella går ut grunnet manglende basilikum. Det er synd, for den er nydelig.
Vi har blitt forsikret om at det snart skal bli installert skap for lagring av rødviner, slik at de kan serveres med rett temperatur.
Restaurant Capri på Risvollan er et storartet sted å være, om noen fremdeles skulle være i tvil, og vil du stille med lag under de jevnlige Quiz-kveldene, må du være ute i god tid; da er det fullt hus!

Dato for besøk: april 2019
4  Takk, tmartinh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Capri, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Capri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din