“Ypperlig avslutning på kvelden”
Anmeldelse av Britannia Bar

Britannia Bar
Vurdert som nr. 90 av 410 Restauranter i Trondheim
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Flott bar med et enormt utvalg. Hyggelige omgivelser med like hyggelige bartendere/kelnere. Nydelig cocktails.

2  Takk, RoesslandL

Anmeldt 12. april 2020

Britannia Hotel er en oppleve fra A til Å. Britannia Bar under ledelse av sjefsbartender Øyvind Lindgjerdet ble likevel den største opplevelsen. En dedikert ansatt som vet kunsten å servere deg Trondheims lokale historie i form av seks, ypperlige signaturdrinker. Fortellingene som hver av drinkene er bygget på har han funnet ved hjelp av historikere og samlet i en liten bok du kan lese i baren.
Når koronatiden endelig er over, gleder vi oss til et nytt besøk på Britannia Hotel. Det skal feires med en av de uforglemmelige signaturdrinkene.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, lise632015
idaedonheim, Daglig leder på Britannia Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2020

Hei Lise,
Takk for en fantastisk hyggelig hilsen.
Dette setter Øyvind og teamet umåtelig stor pris på.
Vi ser fremt til å ønske deg og dine velkommen tilbake!

Hilsen,
Ida E.Dønheim
Restaurantdirektør, Britannia Hotel

Anmeldt 24. februar 2020

Profesjonelle bartendere og servitører som er oppmerksomme og hyggelige . God atmosfære og stemning i lokalet . Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 91knuta
Anmeldt 31. januar 2020 via mobile enheter

Mottagelsen til lunch var elegant og hyggelig, fikk et fint bord for to. Begynnte med en lokal øl mens vi studerte menyen. Vi landet på hvitvinsdampede blåskjell til min kone og croqe madame til meg, og med en flaske Lanson brut nature ble dette helt magisk. Dessert og god kaffe med grappa fullendte vår lunch. Ænsker oss tilbake

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 005robertsen
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Gode smørbrød og ferskbrygget te smakte godt. Napoleonskake og "potet" som dessert var også bra. Fine lokaler med behagelig lydnivå! Dessverre var det ikke optimalt for meg å å sitte i en lav sofa og spise. Enkelte servitører kunne også vært litt blidere og fulgt opp bedre. Kommer tilbake for å prøve afternoon tea i Palmehaven.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Frode S
idaedonheim, Leder  på Britannia Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020

Hei Frode,
Takk for tilbakemeldingen, dette skal vi ta med oss videre.

Velkommen for Afternoon Tea i Palmehaven.

Med vennlig hilsen,
Ida E. Dønheim
Restaurantdirektør Britannia Hotel

Reisende som så på Britannia Bar, så også på

Trondheim, Trondheim

Har du vært i Britannia Bar? Del dine erfaringer!