God beliggenhet på Ranheim ved marinaen. Kjempegod mat og greie priser. Uteservering og fine lokaler.
Måtte innom Grilstad Marina når vi gikk hele Ladestien. Et området som er like stort som Midtbyen i Trondheim. Kan bare si at det er flott her med nydelig utsikt, spiste fantastisk god fiskesuppe. Helt greie priser. Kommer tilbake!
Hyggelig restaurant med godt utvalg av mat og drikke. Noe dårlig kommunikasjon mellom ansatte som gjorde at maten kom litt sent.
Nydelig vær, båter i havna og mye folk. Trivelig atmosfære.
Kunne nok ha vært flinkere å vaske bordene mellom gjestene, spesielt nå i coronatiden. Vi bestile burger, salat og kyllingspyd. Deretter kjøpte vi belgisk vaffel og brownies, men tror de hadde noe utfordringer med softicen, da tallerkenen var overfylt med is😄 Maten og servicen var helt grei.
Dårlig hamburger. Smakte karbonade og den var generelt flat på smak. Ikke trivelig personale og prisene matcher ikke nivå på mat. Kort sagt en overpriset plass som jeg kun vil strekke meg til å drikke utepils på.