Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Søndagstur og innlagt pause”
Anmeldelse av Flipper

Flipper
Vurdert som nr. 118 av 283 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 13 - USD 27
Beskrivelse: Nederst i fjæra, midt ute i Strindfjorden, på kapp Grilstad, der finner du Flipper. En perle av et utested. En frodig oase i midten av et spirende havneavsnitt - kun en halv nautisk mil fra Trondheim sentrum. Et vannhull for både landkrabber og polfarere.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nederst i fjæra, midt ute i Strindfjorden, på kapp Grilstad, der finner du Flipper. En perle av et utested. En frodig oase i midten av et spirende havneavsnitt - kun en halv nautisk mil fra Trondheim sentrum. Et vannhull for både landkrabber og polfarere.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Søndagstur og innlagt pause på Flipper kafé. Det endte med at vi spiste middagen her. Langstekt svin, utmerket tilberedt, et smakelig måltid. Tidligere har vi prøvd både herlig fiskesuppe og nydelig Cæsar salat. Det er en uformell og trivelig atmosfære for par og familier. Vi så blide fjes i alle aldre både ute i solen, og inne. I et skjermet hjørne feiret noen en begivenhet. En bestefar hang på slep etter en ettåring som nylig hadde lært å gå. Sånn skal søndager være.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, elinesharder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 35 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2020 via mobile enheter

God beliggenhet på Ranheim ved marinaen. Kjempegod mat og greie priser. Uteservering og fine lokaler.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, TrondheimsDag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Måtte innom Grilstad Marina når vi gikk hele Ladestien. Et området som er like stort som Midtbyen i Trondheim. Kan bare si at det er flott her med nydelig utsikt, spiste fantastisk god fiskesuppe. Helt greie priser. Kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2020
3  Takk, 318elisabethh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Hyggelig restaurant med godt utvalg av mat og drikke. Noe dårlig kommunikasjon mellom ansatte som gjorde at maten kom litt sent.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AntonioG3455
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig vær, båter i havna og mye folk. Trivelig atmosfære.
Kunne nok ha vært flinkere å vaske bordene mellom gjestene, spesielt nå i coronatiden. Vi bestile burger, salat og kyllingspyd. Deretter kjøpte vi belgisk vaffel og brownies, men tror de hadde noe utfordringer med softicen, da tallerkenen var overfylt med is Maten og servicen var helt grei.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 68marit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Flipper, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Flipper? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din