Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super opplevelse”
Anmeldelse av Flipper

Flipper
Vurdert som nr. 123 av 295 Restauranter i Trondheim
Prisklasse: USD 11 - USD 24
Beskrivelse: Nederst i fjæra, midt ute i Strindfjorden, på kapp Grilstad, der finner du Flipper. En perle av et utested. En frodig oase i midten av et spirende havneavsnitt - kun en halv nautisk mil fra Trondheim sentrum. Et vannhull for både landkrabber og polfarere.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Nederst i fjæra, midt ute i Strindfjorden, på kapp Grilstad, der finner du Flipper. En perle av et utested. En frodig oase i midten av et spirende havneavsnitt - kun en halv nautisk mil fra Trondheim sentrum. Et vannhull for både landkrabber og polfarere.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Vi dro hit bare fordi det var i nærheten når vi var sultne! Satt ute og fikk servert nachos og fiskesuppe med focaccia. Begge var veldig gode! Servitørene var ofte ute og hyggelige. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: august 2021
Takk, 767vanjah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (37)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 37 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021

Nydelig mat og trivelig betjening, fine lokaler. Fint uteområde mot havnen, passer for venner og familie

Dato for besøk: august 2021
Takk, trondn301
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021

Vi var 9 personer som hadde bestilt bord til kl 17:00. Det var en god del gjester da vi kom, så jeg regnet med litt ventetid på maten, spesielt fordi vi endte opp med 6-7 foorskjellige retter.
Maten kom imidlertid etter bare 15 minutter, og kokken hadde fått med seg alle "justeringene" vi hadde på bestllingene. Alle rettene falt i smak.
Denne plassen kommer jeg definitivt tilbake til.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Knut A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juni 2021 via mobile enheter

Seks damer utsultet på fysisk møte etter en vinter på skjerm.
Menyer var fraværende, men menyen fantes heldigvis på hjemmesiden.
Bestilling ble gjort ved disken, og det tok sin tid, for det var kun to stykker på jobb; 1 servitør og 1 kokk. Når kaféen var 3/4 full, var dette altfor få.
Vi ble opplyst om at det var 20 minutter ventetid på maten, men det tok godt og vel 30 minutter. Ikke så rart mtp at en person skulle lage all maten alene.
Maten virket mer innbydende i meny-beskrivelsen enn på tallerkenen. Den kullgrillede laksen var så og si smakløs, og salaten var dvask. Focacciaen var derimot meget god.

Ikke verdt pengene, men håper at det bare var en dårlig dag på jobb.

Dato for besøk: mai 2021
1  Takk, LisbethKK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2021 via mobile enheter

Som tittelen forklarer, fornøyd med mat og drikke.
Fin servering og går som smurt tross korona restriksjoner.
Dumt at det er «no shirt - no serve» ved utearealet, mitt mest besøkte sted ifjor og ingen problemer da - vurderingen for annen serveringssted er oppe til vurdering.

Dato for besøk: april 2021
Takk, BenrikHanger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Flipper, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Flipper? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.