Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdt et besøk!”
Anmeldelse av Jimi's Diner

Jimi's Diner
Vurdert som nr. 14 av 27 Smått og godt i Trondheim
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Imøtekommende betjening og god mat. Hyggelig atmosfære og dette kan virkelig kalles en Diner da de spiller både Elvis og Roy Orbison

Dato for besøk: august 2020
Takk, Bravecloud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 43 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2020

Skuffende at porsjonene er såpass små i forhold til prisen. Ellers er det her som på resten av restaurantene i Trondheim at brusen er overpriset noe inn i granskogen. Brus koster ikke all verden inn men det er tydelig at DGn er på plass vedrørende drikken. Ikke en stamplass for oss i alle fall.

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Matvant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Mitt nye favorittsted! Fantastisk mat, trivelig betjening og gjennomført stil som skaper god stemning. Har vært her tre ganger i løpet av firedagers ferie i Trondheim og har smakt på litt forskjellig. Jeg er storfornøyd med alt sammen og har fortsatt flere retter jeg gleder meg til å smake neste gang jeg er i Trondheim!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lovise_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Alt var gjennomført og har vært her 3 ganger på disse fire dagene i Trondheim. Veldig gode alternativer for de som har cøliaki, som meg. Fungerer som både frokost, lunsj og middag. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jonatanb782
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Saftig og kjempegod burger, og nydelig fries.
Veldig hyggelig betjening og god atmosfære. Til og med musikken kledde plassen, og var akkurat passe høy til at en kunne snakke med normalt volum

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 803st_lef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Jimi's Diner, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Har du vært i Jimi's Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din