Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Masse digg å velge i!”
Anmeldelse av Jimi's Diner - STENGT

Jimi's Diner
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kjempe god mat og masse digg å velge i. Trivelig betjening og god stemning. Ble litt rot med bestillingen, men ordnet seg tilslutt. Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: august 2020
Takk, elinmeretea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (69)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 69 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Imøtekommende betjening og god mat. Hyggelig atmosfære og dette kan virkelig kalles en Diner da de spiller både Elvis og Roy Orbison

Dato for besøk: august 2020
Takk, Bravecloud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020

Mitt nye favorittsted! Fantastisk mat, trivelig betjening og gjennomført stil som skaper god stemning. Har vært her tre ganger i løpet av firedagers ferie i Trondheim og har smakt på litt forskjellig. Jeg er storfornøyd med alt sammen og har fortsatt flere retter jeg gleder meg til å smake neste gang jeg er i Trondheim!🥰

Dato for besøk: juli 2020
Takk, lovise_2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020

Alt var gjennomført og har vært her 3 ganger på disse fire dagene i Trondheim. Veldig gode alternativer for de som har cøliaki, som meg. Fungerer som både frokost, lunsj og middag. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, jonatanb782
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Saftig og kjempegod burger, og nydelig fries.
Veldig hyggelig betjening og god atmosfære. Til og med musikken kledde plassen, og var akkurat passe høy til at en kunne snakke med normalt volum

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 803st_lef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Jimi's Diner, så også på

 
Trondheim, Trondheim
 

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.