Mulig en vågal påstand, men jeg står for den :) vakker, historisk, betydningsfull - en severdighet verd turen til Trondheim alene
Avslutning på en ettermiddagstur med barna endte her med solnedgang og korøvelse inne i kirken. Helt fantastisk og både store og små var helt fortryllet.
Magiske Nidarosdomen! Et must å besøke om man er turist i byen. Anbefales å ta en guidet tur. Se nøye på veggene og du ser kanskje gammel "grafitti" fra flere hundre år tilbake! Prøv å få med deg konsert med Nidarosdomens guttekor!
Vi hadde leid kirken for et privat arrangement. Fantastiske omgivelser hvor du kjenner historien på kroppen. Et praktfullt bygg som virkelig er verd å besøke!
Nidarosdommen er et syn for et hvert øye. Det var veldig spennende å bli med på tur opp i et av tårnene. Anbefales om du liker mystikk og gamle vegger. Utsikten på toppen er også verdt de trange gangene
Vi kom hit en høstdag, og da kan man ikke gå opp i tårnet. Litt dumt det, men en flott opplevelse. Tenk at vi har en sånn kirke i Norge. Ikke så altfor lang billettkø og lite folk i selve kirken. Fint å gå rundt. Eget aktivitetsark til barna og en morsom aktivitet ved inngangen som anbefales alle. Et must når man er i Trondheim