Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Trondheim bytur
28

Bestill på forhånd
fra
USD 75,00
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Nidarosdomen på
Trondheim bytur
28 anmeldelser
fra USD 75,00
Mer informasjon
fra USD 440,80
Mer informasjon
fra USD 92,63
Mer informasjon
Anmeldelser (2 595)
Filtrer anmeldelser
2 595 resultater
Vurdering fra reisende
1 585
796
166
42
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 585
796
166
42
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
106111 av 2 595 anmeldelser
Anmeldt 8. november 2018

Mistet min mor til kreften, så familie gåturer er blitt viktige. Vi gikk en fin runde rundt Bakklandet. Da vi kom inn i kirken var det korøvelse, første tåre rant... så videre inn for å tenne lys, varmt, trivelig og alle litt tankefulle.
satt i ro en liten stund, slike stunder blir sjeldent lange når man har barn. Videre inn i kirken skrev vi alle en bønn på lapp og la i boksen. Flott og helt igjennom god familie opplevelse.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Mulig en vågal påstand, men jeg står for den :) vakker, historisk, betydningsfull - en severdighet verd turen til Trondheim alene

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, MagnarMeslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Avslutning på en ettermiddagstur med barna endte her med solnedgang og korøvelse inne i kirken. Helt fantastisk og både store og små var helt fortryllet.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Magiske Nidarosdomen! Et must å besøke om man er turist i byen. Anbefales å ta en guidet tur. Se nøye på veggene og du ser kanskje gammel "grafitti" fra flere hundre år tilbake! Prøv å få med deg konsert med Nidarosdomens guttekor!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, magnusBe85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Vi hadde leid kirken for et privat arrangement. Fantastiske omgivelser hvor du kjenner historien på kroppen. Et praktfullt bygg som virkelig er verd å besøke!

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, 600trulsp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser