En unik opplevelse! Dette er noe av deg vakreste Norge har å by på. Jeg fikk muligheten til å være med på en guidet tur, noe som anbefales på det sterkeste.
Et fantastisk byggverk! Vi har vært her flere ganger, og er like begeistret hver gang. Oppdager stadig noe vi ike har lagt merke til tidligere.
Mistet min mor til kreften, så familie gåturer er blitt viktige. Vi gikk en fin runde rundt Bakklandet. Da vi kom inn i kirken var det korøvelse, første tåre rant... så videre inn for å tenne lys, varmt, trivelig og alle litt tankefulle.
satt i ro en liten stund, slike stunder blir sjeldent lange når man har barn. Videre inn i kirken skrev vi alle en bønn på lapp og la i boksen. Flott og helt igjennom god familie opplevelse.
Mulig en vågal påstand, men jeg står for den :) vakker, historisk, betydningsfull - en severdighet verd turen til Trondheim alene👍
Avslutning på en ettermiddagstur med barna endte her med solnedgang og korøvelse inne i kirken. Helt fantastisk og både store og små var helt fortryllet.
Magiske Nidarosdomen! Et must å besøke om man er turist i byen. Anbefales å ta en guidet tur. Se nøye på veggene og du ser kanskje gammel "grafitti" fra flere hundre år tilbake! Prøv å få med deg konsert med Nidarosdomens guttekor!