Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Nidarosdomen på
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (2 646)
Filtrer anmeldelser
2 646 resultater
Vurdering fra reisende
1 624
807
166
42
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 624
807
166
42
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
111116 av 2 646 anmeldelser
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

En unik opplevelse! Dette er noe av deg vakreste Norge har å by på. Jeg fikk muligheten til å være med på en guidet tur, noe som anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, tirilconstansed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Et fantastisk byggverk! Vi har vært her flere ganger, og er like begeistret hver gang. Oppdager stadig noe vi ike har lagt merke til tidligere.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Kornheide
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Mistet min mor til kreften, så familie gåturer er blitt viktige. Vi gikk en fin runde rundt Bakklandet. Da vi kom inn i kirken var det korøvelse, første tåre rant... så videre inn for å tenne lys, varmt, trivelig og alle litt tankefulle.
satt i ro en liten stund, slike stunder blir sjeldent lange når man har barn. Videre inn i kirken skrev vi alle en bønn på lapp og la i boksen. Flott og helt igjennom god familie opplevelse.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Kari Båtstrand M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Mulig en vågal påstand, men jeg står for den :) vakker, historisk, betydningsfull - en severdighet verd turen til Trondheim alene👍

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, MagnarMeslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Avslutning på en ettermiddagstur med barna endte her med solnedgang og korøvelse inne i kirken. Helt fantastisk og både store og små var helt fortryllet.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser