Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Nidarosdomen på
Trondheim bytur
14 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
fra USD 104,75
Mer informasjon
Anmeldelser (2 543)
Filtrer anmeldelser
2 543 resultater
Vurdering fra reisende
1 550
783
164
41
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 550
783
164
41
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 2 543 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Virkelig en opplevelse å få se den fantastiske erkitekturen med egne øyne! Dra innom og se! Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, reiersgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Flott og mektig, fint å kunne gå nærme, hyggelige guider, en tur i kjelleren til gravene anbefales. En tur i tårnet gir deg god utsikt over byen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, 897kristins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Vi er en familie på fire, barn 10 og 12 år. Vi valgte å kjøpe familiebillett, og da var det inkludert omvisning om vi ønsket dette. Grunnet begrensning på antall PR omvisning, var det organisert slik at gruppene ikke var for store. Vi skrev oss på liste i det vi kom inn i Nidarosdomen.
Det var ikke omvisning, men en kort innføring om historien til Nidarosdomen. Guiden var kjempeflink, og fortalte med innlevelse om historien. Spennende både for store og små. Passe lengde. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Merethe22
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott. Ufattelige hvordan man klarte å bygge slike byggverk for mange hundre år siden.
Man trenger god tid til å få med seg alt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Psnp1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Et mektig byggverk med spennende historie. Vi var med på guidet tur i ca 20 min. Helt ok, men ønsker man en meget god gjennomgang bør man se filmen som vises i kjelleren på erkebispegården. Anbefales før man går inn i selve kirken.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, andreashU2780VO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser