Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Nidarosdomen på
Trondheim bytur
14 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
fra USD 104,16
Mer informasjon
Anmeldelser (2 539)
Filtrer anmeldelser
2 539 resultater
Vurdering fra reisende
1 547
782
164
41
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 547
782
164
41
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 2 539 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ord blir fattige.. Fantastisk flott bygg og for en historie vi har! Forresten, veldig hyggelige folk som jobber og forteller her - selv om vi ikke kunne få "vanlig" omvisning.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi tok turen for å se fantastiske Nidarosdomen i dag. Et majestetisk bygg med fantastisk arkitektur. Absolutt verdt titten.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, galagutt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk katedral med en uovertruffen arkitektur!!
Her står historien sterkt, og er en opplevelse for både store og små!
Her må en bare innom om en er i Trondheim

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Når man er i Trondheim må man helt klart se Nidarosdomen. Det koster 120 per voksen å komme inn. Litt stiv pris, men som historielærer måtte jeg innom her mens jeg var i nærheten. Billetten gir også inngang i erkebispegården.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, cathrs96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Trodde vi bestilte omvisning, men ble litt skuffet over at det kun var en kortere fortelling om Nidarosdomen av en guide, selv om vedkommende var kunnskapsrik på området. Kan muligens ha med pandemien å gjøre. I museet på området viste de imidlertid en veldig interessant video på storskjerm om rehabilitering og pågående vedlikehold av Nidarosdomen.
Unødvendig å forhåndsbestille biletter her.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 636TomL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser