Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Nidarosdomen på
Trondheim bytur
14 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
fra USD 104,18
Mer informasjon
Anmeldelser (2 541)
Filtrer anmeldelser
2 541 resultater
Vurdering fra reisende
1 548
783
164
41
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 548
783
164
41
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 2 541 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Tung norsk historie konsentrert på et lite område. Domen har stor betydning for mang trosretninger. Dette kom tydelig frem i dag da det var gudstjenester hele dagen for forskjellige trosretninger pga Olsok.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Torbjornlarssen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Nå har jeg tidligere vært her og blir like fascinert av å se stedet igjen.
Klokkespillet kl 12 var ekstra spennende.
Et typisk sted man må besøke når man er i Trondheim

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, 414kaib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk fin kirke, var heldig med været dagen jeg var der, både regn og sol, men stoppet meg ikke i å se på den vakre kirken! Var strålende sol akkurat da jeg besøkte kirken. Verdt et besøk når man først er i Trondheim!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Smile F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Majestetisk bygg og område som er godt ivaretatt, rikelig tilgang med antibac. Familiepakke 4 personer = 300,- helt Ok for 1,5 times underholdning . Anbefales

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Alexander F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ord blir fattige.. Fantastisk flott bygg og for en historie vi har! Forresten, veldig hyggelige folk som jobber og forteller her - selv om vi ikke kunne få "vanlig" omvisning.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, annebergeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser