Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Nidarosdomen på
Trondheim bytur
16 anmeldelser
fra USD 62,31
Mer informasjon
fra USD 467,96
Mer informasjon
fra USD 110,65
Mer informasjon
Anmeldelser (2 552)
Filtrer anmeldelser
2 552 resultater
Vurdering fra reisende
1 559
782
164
42
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 559
782
164
42
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 2 552 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2020

Uansett når man er i Trondheim, må man innom dette praktfulle kirkebygget, denne vakre katedralen som har preget Trønderhovedstaden i mange hundre år.

Dato for opplevelse: september 2019
2  Takk, ClausE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Anbefaler et besøk i katedralen. Inngangsbillett kr. 120.- Familierabatt. Turen opp i hovedtårnet koster 70 kroner og arrangeres hver hele og halve time. 172 trinn opp. Smalt og bratt. Max. 12 personer pr. tur. Ingen mulighet for å gå forbi hverandre. Utsikt 360 grader over Trondheim.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

En flott opplevelse! Kirka er vakker, og billettprisen inkluderer Erkebispegården. Absolutt verdt pengene. Stort minus at Kronregaliene var stengt.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, stineph76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Jeg har sett en del katedraler rundt om i verden, men Nidarosdomer er en av de flotteste selv om den ikke er blandt de største. Det som er slående her er kvaliteten og detaljene i figurene og steinarbeidene. Denne katedralen kan vi være stolte av. Ny flott lyssetting inne i katedralen får fram detaljene inne i katedralen så det er vell verdt inngangspengene.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jan Ståle V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Svært fin arkitektur og historisk verdi for kristendommen i Norge. Dessverre ikke mye mer for de som ikke bryr seg om religionen.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, stighmp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser