Veldig fin kirke. Jeg er fra Sarpsborg, og har aldri sett en så stor kirke før. Fineste kirken jeg har sett. Også veldig fine detaljer og utrolig vakker generelt. Absolutt et sted jeg vil anbefale videre.
Utrolig stort og flott og spektakulær kirke med mye flott arkitektur og design og detaljer, med bra beliggenhet til det meste.
Praktfull og stemningsfull katedral med gode utstillinger og gode guider. God familiepakke sikrer tilgang og akseptabel pris for familie.
Lite minus for rot med qr-kode og vipps i kjøp av billetter (Les: IKKE bruk Vipps - den feiler. Vi måtte kjøpe billetter to ganger og måtte gå tilbake for å få igjen penger fra dobbeltbetaling. Og vipps klarte ikke å ordne dette - måtte ha hjelp av resepsjon i Nidarosdomen. (De var helt strålende!)
Kafeen er for øvrig en perle med veldig gode kaker!
Et praktfullt byggverk som visstnok sies å spøke en gammel munk her. Bodde rett ved men så han desverre ikke.
Det er vel et must som nordmann å ha vært i Nidarosdomen. Det tok meg 56 år, men nå har jeg vært der. Imponerende byggverk. Anbefaler en tur opp i ett av tårnene.
Nidarosdomen er Norges største og flotteste kirke. Den har fått ny inne belysning og nå lyser det opp alle mørke delene, blitt helt fantastisk!